Arnhemse Boys D3 – AVW’66 D3D Zaterdag 22-03-2014

Arnhemse Boys D3 – AVW’66 D3D Zaterdag 22-03-2014

Begin wedstrijd

Vandaag mochten we al weer de 4e wedstrijd in de voorjaarscompetitie spelen. De tegenstander van vandaag was AVW’66 D3D. De extra D betekent dat AVW’66 één of meerdere dispensatiespelers in het team heeft. Onze tegenstander heeft al een wedstrijd meer gespeeld en staat 3 punten op ons voor. Een overwinning zou dus erg prettig zijn, want dan stijg je op de ranglijst.

We begonnen de wedstrijd met wind tegen, hoewel de ergste wind inmiddels was gaan liggen, merkte je dit toch nog wel. We speelden desondanks goed voetbal en probeerden aan te vallen. Onze tegenstander speelde ook goed en zij wisten toch het eerste doelpunt te maken. Hierna bleven we gelukkig goed doorgaan met voetballen en met het creëren van kansen. Een goede voorzet vanaf links schoot door waardoor we de 1 – 1 konden maken. Dit was ook de ruststand.

De gelijkmaker wordt gevierd

De gelijkmaker wordt gevierd

In de tweede helft hadden we de wind mee en het was direct te merken dat AVW meer moeite had om van de eigen helft af te komen. We kregen wel wat kansen, maar hadden moeite om het doel te vinden, of de keeper wist ze te pakken. Ook de vele corners leidden niet echt tot grote kansen, zodat de ruststand ook de eindstand bleef: 1 – 1. We blijven dus op 3 punten achter AVW staan, met een wedstrijd minder gespeeld.

Komende week mogen we weer heel vroeg aan de bak. We spelen dan om 8:30 uur uit bij Eldenia. Eldenia is in de “winning mood”, zij hebben vandaag met 11 – 3 weten te winnen van Jonge Kracht. We zijn dus gewaarschuwd!

D3

Geen reactie's

Geef een reactie