Arnhemse Boys D3 – De Bataven D4 woensdag 16-04-2014

SONY DSC

Gisterenavond stond de achtste wedstrijd in de voorjaarscompetitie voor de D3 op het programma. De Bataven D4 kwamen naar Sportpark Schuytgraaf toe voor ook hun negende wedstrijd. De bataven stonden voor deze wedstrijd lager geklasseerd dan de Arnhemse Boys, maar dat gold afgelopen weekend ook voor ESA.

Om 18:30 uur werd er afgetrapt in deze wedstrijd. Het begin van de wedstrijd was voor de Boys met een paar kansjes op een kans. Een schot van de Boys raakte zelfs nog de bovenkant van de lat, maar de keeper werd niet echt getest. De Bataven waren in dat opzicht iets scherper en wisten na een aantal minuten de 0 – 1 binnen te schieten. Voor de rust viel ook de 0 – 2 en dit was de ruststand.

Na de rust begonnen we goed aan de tweede helft, wat weer tot een aantal kansen leidde en ditmaal werd de keeper van De Bataven wel op de proef gesteld. Veel van het spel speelde zich op een kant van het veld af, waardoor het voetbal er wel wat rommelig uit kwam te zien. Doordat er vanuit de Arnhemse Boys net wat meer inzet werd getoond in de tweede helft, viel de bal wat vaker voor de voeten van een medespeler dan voor een tegenstander. De Bataven kregen ook in de tweede helft nog wel een aantal kansjes, maar echt gevaarlijk werd het niet meer. De Bataven scoorde in de tweede helft dan ook niet meer, dit deden de Arnhemse Boys wel. De eindstand werd bepaald op 1 – 2, opnieuw net geen overwinning.

Voor een aantal van ons was dit net even te veel op 1 dag, schoolvoetbal en daarna nog een wedstrijd in de competitie. We mogen nu een paar dagen uitrusten, vrijdag weer even een rustige training en dan zaterdag opnieuw een wedstrijd in de competitie tegen S.V. Spero D4. Zij staan op dit moment op de tweede plaats in de competitie, dus we zullen er direct vanaf het begin moeten staan.