Arnhemse Boys D3 – ESA D10

Arnhemse Boys D3 – ESA D10

IMAG2049

Op zaterdag 12-04-2014 mochten we thuis aantreden tegen ESA D10. De wedstrijd werd gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van de Arnhemse Boys, door velen toch bestempeld als het fijnste veld van de Arnhemse Boys, het weer was mooi en de kleding weer fris gewassen. De voortekenen waren dan ook goed voor deze wedstrijd.

Vanaf het begin speelde het spel zich voornamelijk af rond het middenveld. Arnhemse Boys wist in het begin van de wedstrijd de 1 – 0 voorsprong te pakken en na deze voorsprong waren er aan beide kanten van het veld kansen op een vergroting van de voorsprong of op de gelijkmaker. Vlak voor de rust wist ESA de gelijkmaker aan te tekenen, zodat we de rust in zijn gegaan met een 1 – 1 gelijkspel.

Na rust waren we er niet helemaal bij en binnen zeer korte tijd vielen de 1 – 2 en de 1 – 3. Hierna zijn we weer gaan voetballen en werd er gestreden om de winst. We wisten de 1 – 3 achterstand weg te poetsen en zetten de tegenstander constant onder druk. We wilden niet alleen een gelijkspel (daar hadden we er al 4 van) maar we gingen voor de winst. Jammer genoeg kregen we in deze wedstrijd het deksel op de neus. ESA wist vanuit een counter de 3 – 4 binnen te schieten.

De toeschouwers van vandaag waren het er vrijwel unaniem over eens. Er werd bijzonder goed gespeeld door de Boys maar als iets eerder passen en iets meer durven (wat vaker op de goal schieten om de keeper eens goed te testen) valt er uit dergelijke wedstrijden wellicht meer te halen. Het was in ieder geval erg knap dat we de achterstand hebben weg gewerkt en er niet de brui aan hebben gegeven.

De komende week mogen jullie jezelf pro’s voelen. Op woensdag 16-04-2014 moet er om 18:30 uur thuis tegen De Bataven D4 gespeeld worden (17:45 uur bij de Arnhemse Boys zijn) en op de zaterdag erna, 19-04-2014 mogen we om 8:30 uur uit bij S.V. Spero in Elst aantreden. Een druk programma al met al.
Succes.

IMAG2053       IMAG2052

Geen reactie's

Geef een reactie