Arnhemse Boys D3, Toernooi thuis.

Arnhemse Boys D3, Toernooi thuis.

SONY DSC

Vandaag mochten we weer een potje voetballen. Inmiddels is de competitie al weer twee weken afgelopen en vorige week hebben we een weekend rust gehad, dus vandaag konden we weer gretig als altijd van start. Dit toernooi zouden we met 1 ander team uit de 4e klasse spelen, een bekende ploeg voor ons, VDZ D9M, onze tegenstander uit de competitie. Verder stonden er ploegen uit de derde en de tweede klasse klaar om tegen ons te komen voetballen.

SONY DSC

De eerste wedstrijd speelden we tegen DVOV D2, een ploeg die in de derde klasse als 3e is geëindigd. Deze wedstrijd wisten we met 1 – 0 te winnen, goed gespeeld en goed gewerkt. De uitslag was dik verdiend, de overwinning dus ook. De eerste drie punten zijn binnen en dat tegen een ploeg die niet alleen een klasse hoger speelt, maar ook nog eens hoger dan wij is geëindigd in die hogere klasse.

SONY DSC

In de tweede wedstrijd speelden we tegen “onze eigen jongens”, de Arnhemse Boys D2. Ook de Arnhemse Boys spelen een klasse hoger dan wij. Het was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd, waarbij wij wat meer balbezit hadden en ook wat beter wisten te combineren, daar waar de D2 al snel koos voor een diepe bal. In deze wedstrijd werd er uiteindelijk niet gescoord, de eindstand was dan ook 0 – 0. Er vielen bijzonder weinig kansen te noteren, zodat dit wel een terechte uitslag was. Weer een punt bij het totaal, na twee wedstrijden al 4 punten.

SONY DSC

In de derde wedstrijd werd er gespeeld tegen ESA D6. Dit team speelde goed en wisten goed te combineren, maar we hielden in eerste instantie goed stand. Jammer genoeg wist ESA het net toch te vinden, zodat onze eerste verliespartij een feit was. 0 – 1 voor ESA.

SONY DSC

De vierde partij was opnieuw tegen ESA, ditmaal de D5. De D5 van ESA had echter te weinig spelers beschikbaar en heeft tijdens dit toernooi dankbaar gebruik gemaakt van spelers van de D1 van ESA. Ondanks dat het merkbaar was dat er wat spelers aanwezig waren van een ander niveau, wisten we toch nog een hele grote kans te creëren. Het doelpunt viel jammer genoeg aan onze kant, zodat we opnieuw met 0 – 1 hebben verloren. Op zich een bijzonder goede prestatie, zeker gezien de andere uitslagen die ESA D5 vandaag heeft weten neer te zetten.

SONY DSC

Hierna kwamen de meisjes van VDZ bij ons het veld op, de tegenstander waar we vrij recent nog met 4 – 3 van hebben weten te winnen, na in eerste instantie met 2 – 0 voor te hebben gestaan. Ook vandaag wisten we met 2 – 0 van de meisjes te winnen. Inmiddels 7 punten uit 5 wedstrijden.

SONY DSC

De laatste wedstrijd was tegen OSC. We hadden veel balbezit en kregen zeker wat kansen, maar daar stond tegenover, dat OSC heel gevaarlijk was in de counter. OSC kreeg een goede kans, maar de voorzet was wat te hard zodat er geen tegentreffer kwam. Wij bleven veel druk naar voren houden, maar we wisten het net maar niet te vinden. In de allerlaatste minuut kreeg OSC een corner en daaruit wisten zij de 0 – 1 te maken. Direct nadat er was afgetrapt ging de toeter, zodat dit ook de eindstand was.

Uiteindelijk zag de rangschikking van dit toernooi er als volgt uit:
1: ESA D5
2: ESA D6
3: Arnhemse Boys D3
4: OSC
5: DVOV D2
6: Arnhemse Boys D2
7: VDZ D9M

SONY DSC

Keurig gedaan, prima klassering in een sterk deelnemersveld. Over 2 weken hebben we ons laatste toernooi van dit seizoen, in Winssen.

Geen reactie's

Geef een reactie