Arnhemse Boys D3 – VDZ D9M 10-05-2014

AB_VDZ 001

Gisteren stond de laatste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma. We mochten thuis om 12:30 uur aftrappen tegen het meisjesteam van VDZ, VDZ D9M. Mocht VDZ deze wedstrijd weten te winnen, dan zouden zij ons voorbij komen op de ranglijst. Winst voor de Arnhemse Boys zou betekenen, dat we nog een paar stapjes op de ranglijst zouden kunnen maken.

We begonnen erg goed aan de wedstrijd en we wisten dit goed vast te houden. Wat we op de trainingen al zagen, werd nu ook in de wedstrijd goed uitgevoerd, waardoor we veel op de helft van VDZ konden spelen. We kwamen dan ook terecht op een 1 – 0 voorsprong en kregen zelfs kleine en grote kansen op meer, maar jammer genoeg kregen we het niet voor elkaar om de voorsprong te vergroten. We zijn dan ook met een 1 – 0 stand de rust ingegaan.

AB_VDZ 002

In de tweede helft lukte datgene dat in de eerste helft niet meer was gelukt. We wisten de voorsprong uit te breiden naar 2 – 0, maar daarna verslapten we wat. VDZ wist terug te komen tot 2 – 2. Het leek even of we dit nodig hadden om weer scherp te worden, want hierna speelden we weer wat beter. We kwamen weer op een 3 – 2 voorsprong, gaven deze weer weg, maar wisten uiteindelijk toch de overwinning binnen te slepen. De wedstrijd werd geëindigd met een 4 – 3 eindstand.

De conclusie na het einde van de voorjaarscompetitie is, dat we 11 wedstrijden hebben gespeeld, 4 keer hebben verloren en 3 keer gelijk hebben gespeeld. We hebben dus ook 4 keer gewonnen en daardoor 15 punten behaald. We wisten het net 35 keer te vinden en kregen 29 doelpunten tegen. Er zijn overigens maar drie ploegen die minder doelpunten tegen hebben gekregen deze competitie, dit alles levert de 6e plaats op op de ranglijst.

We hebben nu nog twee toernooien te spelen, te beginnen met het thuistoernooi op zondag 25-05-2014. Daarna hebben we nog een toernooi in Winssen op zaterdag 07-06-2014.

Succes met de laadste loodjes van dit seizoen.