Arnhemse Boys E1 voorjaars kampioen seizoen 2012 – 2013

Arnhemse Boys E1 voorjaars kampioen seizoen 2012 – 2013

E1-Arnhemse-Boys-voorjaar-kampioen-2012-2013-1e-klasse

De E1 werd vanavond voorjaar kampioen in de stromende regen tegen OVC E1. Er zou gewonnen moeten worden van OVC anders zou OVC als eerste eindigen en kampioen worden. Als wij zouden winnen dan zou ook ESA E2 kampioen worden. Dubbele winnaars ! De jongens, begeleider, trainer van ESA E2 waren allen present om ons toe te juichen. Hulde ! We wonnen met 5-1 van OVC ( doelpunten van David 2 x Job 2 x en Ivar 1) en de song “waar is feestje, hier is feestje” werd al ingezet. Op de foto ontbreekt Jelle Mulder speler van de E1 en zijn vader Erik Mulder (leider E1). Door omstandigheden konden ze er tijdens de wedstrijd niet bij zijn. Later op de avond waren Erik en Jelle bij het kampioensfeest met (fris) drank en friet en kroketten, en frikandellen aanwezig.
Op de foto staan van L/R – Peter Huiberts (stand in coach), David Huiberts, Ricardo van Rooij, Sam Bisselink (E2, voor Jelle Mulder, in de 2de helft), Tristan Mangre, Sahin Cifti, Pim Theijn, Patrick Lobato de Mesquita, Ivar Fennema, Job Spijker en Trainer Mario van Rooij.

A.s zaterdag 25 mei speelt de E1  (15.00 uur ) samen met de E5 ( 13.00 uur) de finale wedstrijd om de KNVB beker in Opheusden bij S.V. DFS.

Geen reactie's

Geef een reactie