Arnhemse Boys E11 – HAVO E1

Hallo allemaal,

De kop is er af.

Afgelopen zaterdagmorgen stond de eerste competitiewedstrijd na de winterstop op het programma. Terwijl op de ijsbaan naast het veld volop werd geschaatst op natuurijs. De Boys en met name Wout kwamen sterk uit de startblokken. Binnen een minuut stonden we met 1-0 voor door Wout.Lars verdedigde achterin erg goed en speelde een van zijn beste wedstrijden. Het mocht niet baten want de eerste tegen aanval leverde de 1-1 op. Er gingen teveel verdedigers mee naar voren waardoor Lars alleen stond. En de tweede een corner. Na een bal via Matei op de lat van onze eigen goal scoorde de tegenpartij de 1-2. Joris werd wat feller en schoof een paar keer goed in waardoor we weer met wat meer spelers voorin kwamen. Wout zorgde snel weer voor 2-2. De derde tegenaanval betekende 2-3. Can schoot nog 2x naast. Jarno was fel in de duels en Wout scoorde opslag van rust de 3-3.

Wout was zeker de beste man van het veld want in de 2de helft speelde hij 3 a 4 spelers voorbij maar de voorzet werd helaas net onderschept. We kwamen te weinig tot schoten in de tweede helft. De keeper van HAVO was zeker niet zeker dus jammer dat we niet meer op goal schoten zoals Jasper in de rust aangaf aan iedereen. Na een pass van Bas schoot Jarno net te zacht in. Matei kwam Thymen in de goal aflossen en keepte behoorlijk goed maar hij kon niet voorkomen dat toen Lars weer alleen achterin stond het 3-4 werd. We moesten ook de 3-5 nog incasseren.

We hebben allemaal ons best gedaan maar net niet scherp genoeg verdedigd, wat voorin begint. Goed jullie best gedaan. Op naar de volgende wedstrijd en vanavond voor de tv zitten met z’n allen want Jarno is mascotte bij de wedstrijd PSV-FC Utrecht en mag in de line up meelopen (met Memphis Depay).