Arnhemse Boys E11-RKHVV E10

Arnhemse Boys E11 teamfoto

Onze mannen begonnen zoals het ze de laatste weken betaamt weer met veel balbezit op de helft van de tegenstander. In tegenstelling tot de laatste weken betekende de eerste de beste kans van de tegenstander nu geen tegengoal, via Thymen belande de bal tegen de paal bij ons. Aan de andere kant redde de keeper op een schot van Can. Jarno slalomde door de verdediging maar liep zich op de keeper vast en schoot eenmaal naast. Bas schoot 2x naast. Joris veroverde achterin twee maal goed de bal en won een duel. Ook schoot hij nog knap in maar de keeper redde. Na een goede actie van Matei kwam de bal bij Can die schoof de Bal naar Bas. Zijn voorzet kwam via de keeper en een verdediger en het was voor Wout vervolgens een koud kunstje de bal in het doel te schieten: 1-0. Kort daarop maakte Wout de 2-0 na een hard schot van Xey belande de bal bij Wout die het makkelijk had om te scoren (doelpunt voor 50% van Xey). De tegenstander kreeg nog een kans vlak voor rust en dat betekende 2-1 met een soort van omhaal. Helaas gaven we net te veel ruimte weg.

Arnhemse Boys E11

In de tweede helft begon evenals 2 weken geleden tegen Arnhemia en net voor de winterstop tegen OSC de show van de E11 weer. Lars, Xey en Joris zorgde ervoor dat RKHVV bij 2 a 3 counters geen doortocht naar Thymen kreeg, goed verdedigd mannen. Een maal was Thymen sneller bij de bal dan de aanvaller van RKHVV. We gaven achter niets meer weg. Aan de andere kant maakte Wout de 3-1. Can maakte de 4-1 en weer Wout voerde de stand op naar 7-1 (weer 3 Goals achterelkaar van Wout). Matei slalomde nog tweemaal door de verdediging met scoorde niet. Bas was dichtbij maar schoot voorlangs.

Klasse weer mannen deze wedstrijd. Na de 11-1 overwinning 2 weken geleden weer een uitstekend resultaat mannen.