Arnhemse Boys E11 tegen Excelsior E4

Arnhemse Boys E11 tegen Excelsior E4

Na de punten in de laatste 3 wedstrijden tegen DVV, ESA  en verleden week de knappe 2-2 tegen Bemmel E9 speelde we nu tegen de nummer 4 die ongeslagen was (3x winst en 3x gelijk). We speelden zonder onze “ box-to-box” player Can (logeerde bij familie) het beloofde een pittige pot te worden. Gelukkig hadden we een adequate vervanger in Matthijs van de F1.

Onze mannen hadden veel spelaandeel de eerste minuten, maar ze waren niet allemaal wakker constateerden we als trainers en overige aanhang. De eerste tegen aanval betekende 1-0 voor de tegenstander. Excelsior kreeg weer een kans maar Thymen redde bekwaam. Voor rust kamen we toch nog  met 3-0 achter.  Xey won als verdediger enkele prima duels en gaat steeds beter spelen. Klasse. Matei won veel duels zoals we van hem gewend zijn, maar de verdediging met Matei, Joris, Lars en Matthijs had het moeilijk. De E11 beet meer van zich af en Bas kreeg een schietkans, zonde dat hij te lang wachtte anders had hij een mooie schiet kans gehad. Kom op he Bas, fel zijn want je bent sterk. Xey (middenvelder) en Wout kregen een schiet kans. Wout, Jarno en Matthijs waren lastig voor zijn verdedigers en handenbinders. Matthijs scoorde de 3-1.

In de tweede helt keepte Wout met zijn nieuwe keeperhandschoenen. Helaas betekende weer de eerste kans voor de tegenstander: 4-1. Thymen speelde in de aanval en Matthijs schoot vanuit de verdediging door naar het middenveld. Lars, Xey, Matei verdedigden feller en wonnen veel duels. We kregen meer power naar voren. Thymen kreeg een schiet kans. Matthjs eveneens. Jarno liet 2 a 3 spelers zijn hielen zien en het was 4-2. Mathijs gaf voor maar niemand kon intikken. Jarno zette goed door en won een duel van een verdediger. De keeper kwam ver uit maar Jarno stond schuin en ver van de goal. Hij schoot vanuit een moeilijk hoek vanaf de zijkant van het veld richting goal, de bal leek voorlangs te gaan, Thymen stond klaar en leek te kunnen scoren echter de bal ging door Jarno in de goal: 4-3 en terug in de race. Klasse teruggekomen weer mannen. Wout schoot als keeper goed uit, Thymen verlengde op het middenveld en Bas kreeg een vrije doortocht en had de 4-4 op zijn schoen. Zijn schot ging jammer genoeg naast. Wel goed Bas! Matthijs was dichtbij de 4-4 en Jarno. We kwamen dichtbij een stunt. De aanvalsdrift moesten we de laatste 5 minuten met 2 tegen goals bekopen.: 6-3.

Sterk teruggekomen mannen.

Jasper, Maarten, Curley en wim

Geen reactie's

Geef een reactie