Arnhemse Boys E11 uit tegen Ewijk E3

Arnhemse Boys E11 uit tegen Ewijk E3

E11

Voor de aanvang van de wedstrijd met 5 ballen het veld op. In tweetallen lekker overgespeeld op elkaar en apart de keeper ingespeeld door Leider Tonny. Vervolgens nog met zijn allen inpassen op Leider, die vervolgens voorzet 1-voor-1 afwerken op het doel. Daarnaast samen nog gekeken naar onze basis tactiek bij aanvallen (groot maken, vrijstaan, opbouwen vanaf keeper, 1 man uitspelen, overspelen, aansluiten, bal erin schieten) en bij verdedigen (klein maken, jagen, aansluiten dwz. aanvallers terug en meehelpen met verdedigen, vasthouden, vrije tegenstanders dekken, bal afpakken, en weer aanvallen). Daarna samen gehad over plezier maken en elkaar helpen.

En toen de aftrap…Ewijk E3 wist redelijk snel 1-0 te maken. Maar toen kwamen wij: 1-1, 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 2-7, 2-8, 2-9, 2-10, 3-10, 4-10 en 4-11!

Sander was goed aan het keepen, Boris was heel goed aan het jagen, Thijmen onze tacticus hield de tegenstander scherp in de gaten en zat er steeds tussen als de aanvaller aanviel. Sina sterk achterin, haalde tegenstanders in als het nodig was en ging ook mee naar voren. Youp bouwde op links over de vleugel en nam corners, Devid en Stephano onze voorspelers (spits en rechtsbuiten) pingelden er flink op los haalden de bal achter en scoorden ook menig doelpunt net als bijna alle andere spelers!

Heerlijk gespeeld en uiteindelijk samen met 11-4 gewonnen!

Rene Bourgonje (trainer E11)

Geen reactie's

Geef een reactie