Arnhemse Boys E6 eerste ronde beker

Arnhemse Boys E6 eerste ronde beker

Inmiddels is de E6 al weer een aantal weken onderweg. Een leuke enthousiaste groep die op zaterdag 23 augustus de eerste poulewedstrijd van de beker met 6-3 wist te winnen in een uitwedstrijd tegen Redichem E1 dus dat was direct een mooi begin voor de jongens en natuurlijk de trainer en leider.

Een week later stond het Warming-Up toernooi op het programma en ook hier behaalden de boys een mooi resultaat met een 2e plaats en een mooie beker als herinnering.

Ook op de trainingen pikken de spelers het heel goed op, we oefenen veel op afwerken op doel, techniek  (de Zidane bewegingen zien we al veelvuldig voorbijkomen en dat is leuk om te zien). Verder ook heel belangrijk is een goede pass te geven aan elkaar en proberen samen te spelen.

In de tweede bekerwedstrijd op  zaterdag 6 september uit tegen Angeren E2 liet de E6 direct zien dat ze snel leren op de trainingen en wonnen daar met 4-1 en hadden zelfs nog een hogere uitslag kunnen neerzetten. Belanrijker was dat er goed voor elkaar geknokt werd en hele leuke combinaties te zien waren afgewisseld met mooie individuele acties.

De tweede bekerronde lag na de eerste twee overwinningen binnen handbereik want op maandagavond 8 september moesten we direct weer aan de bak voor de laatste wedstrijd in de poule tegen Kesteren E1.
Bij winst zouden we zeker doorgaan en iedere ander resultaat zou betekenen dat we in de wachtkamer moeten gaan zitten want voor Kesteren was dit namelijk pas hun eerste wedstrijd.

Helaas verloren we de wedstrijd met 2-5. Het begin was een beetje rommelig en we kwamen daardoor ook met 0-1 achter maar gelukkig konden we het snel weer recht te zetten en zelfs een 2-1 voorsprong te nemen. Hierna kregen we kans op kans om zelfs verder te kunnen uitlopen maar de doelman van Kesteren hield zijn team knap overeind.
Daarna leek de koek op voor de E6 en Kesteren werd sterker en trok uiteindelijk aan het langste eind.

Zoals gezegd is het nu afwachten op de andere resultaten in de poule en duimen dat deze gunstig zullen uitvallen voor ons.

Maar we hebben in ieder geval al 3 volledige wedstrijden in de benen, 4 wedstrijdjes van 15 minuten op ons toernooi en een flink aantal goede trainingen dus Arnhemse Boys E6 is klaar voor de Najaarscompetitie in de 3e Klasse!

Geen reactie's

Geef een reactie