Arnhemse Boys E9-Arnhemia E3 Dubbele winst Arnhemse Boys E9

Arnhemse Boys E9-Arnhemia E3 Dubbele winst Arnhemse Boys E9

Actie foto Thymen Arnhemia thuis

Vanwege het 50 jarige bestaan van het blad Voetbal International werd een sponsoractie georganiseerd waarbij alle VI abonnees konden stemmen op een amateurteam in Nederland. Door loting zouden uiteindelijk 50 amateurteams in Nederland een compleet tenue voor alle spelers, trainingspakken, tassen, ballen en een team krat bidons winnen. Wij hoorden in juni dat we met Arnhemse Boys E9 tot de 50 gelukkige winnaars behoorden. Het resultaat is te zien op de team foto’s en actie foto’s zoals bijgevoegd.

We hebben genoten van een fantastische pot voetbal en onze jongens hebben de mouwen ouderwets opgestroopt, fantastisch om te zien.

Als middenvelders ondersteunden Lars en Joshua de aanval bestaande uit Jarno, Koen en/of Bas. Dat betaalde zich uit we waren vaak dreigend.

Lars leek vlot te scoren maar zijn schot ging rakelings over de lat. Even later was het weer Lars, nu stuitte hij op de keeper. Jarno kwam in kansrijke positie maar de keeper stopte zijn inzet en een volgende poging van hem ging voorlangs. Koen, Joshua en Bas zorgde met goede acties en voorzetten voor veel doelgevaar.

De 1-0 kwam van Joshua na goed werk voorin samen met Bas, Jarno, Lars en Koen.

Aan de andere kant was Thymen sneller bij de bal dan een aanvaller van Arnhemia en hij redde tweemaal prima. Ronin, Senna en Joris hielden achterin goed stand. Joris won een paar maal prima een duel, voor Senna goldt hetzelfde en Ronin ruimde veel op achterin. Onze jongens liepen te gretig met te veel man naar voren waardoor Arnhemia er over rechts snel uit kon komen en met een overtal kwam te staan, dat resulteerde in de 1-1. Uit een corner belandde de bal nog op de paal bij ons. Aan de andere kant was er een prachtige actie op het middenveld van Koen, hij draaide precies goed weg, speelde Lars aan die gaf de bal aan Joshua en zijn mooie schot belande op de lat.

Schitterend voetbal mannen. Koen speelde lekker fel, ga zo door jongen.

Na rust keepte Jarno. Thymen werd middenvelder. Nu kam veel gevaar van Thymen. Hij zette met Bas een keer of 4 een aanval op en werd 4x gevaarlijk. Telkens lukte het niet om te scoren waarbij het net niet mee zat of soms net te laat of juist te snel werd geschoten. De keeper redde 3x en een keer ging een schot voorlangs.

Voorin hielden we de verdedigers en de keeper goed bezig. Jarno moest een keer redden op een schot. Daarna wilde hij voor de achterlijn een bal binnenhouden waarbij hij zijn enkel blesseerde. Hij wisselde en Johua ging keepen. Uit de rebound van een corner stond Joris op de goede plek en scoorde uit de draai, heel knap: 2-1 voor onze E9. Een schot van Bas zeilde ruim naast. Lars slalomde langs een paar verdedigers maar vergat de trekker over te halen. Vlak voor tijd stoomde Senna op, hij leek te kunnen uithalen voor 3-1, uiteindelijk schoot hij net te laat en werd zijn schot geblokt. Jarno kwam de verdediging assisteren. Door met man en macht te verdedigen, goede passes naar de middenvelders en aanvallers wonnen we verdient met 2-1 ondanks af en toe een gevaarlijk moment voor onze goal. Heel hard gewerkt jongens en goed afgedwongen deze zege: GEFELICITEERD.

Elftal foto team Jarno E9 Vi tenue foto 1 Westervoort

Geen reactie's

Geef een reactie