Arnhemse Boys E9-Arnhemse Boys E11 (14-02-2015)

Na een paar maal eerder een poging lukte het nu om een oefenwedstrijd tussen de E9 en E11 te plannen. Hierbij een wedstrijdverslag van de oefenwedstrijd tussen beide teams van de Arnhemse Boys.

Wij speelden zonder Joris en Can. Na een goed begin kregen we 3 goals tegen. Gelukkig maakte Wout daarna 3-1. Voor rust liep de E9 van Arnhemse Boys uit naar 7-1. Onze mannen verdedigden niet scherp genoeg en voorin werd er te weinig samen gespeeld door Wout, Jarno en Bas. Thymen redde nog 2 keer prima.

Onze verdedigers gingen feller spelen in de 2de helft. De tegenstander gaf na afloop aan dat ze vonden dat Xey een goed en hard schot heeft. Lars trok de goede lijn van de 1ste wedstrijd na de winterstop door, hij speelde weer lekker fel. Prima Lars. Dat werd ook beloond met een goal voor Lars. Eerst mikte hij een keer op de paal en was hij een 2de keer dicht bij een goal maar hij kreeg zijn doelpunt. Bas schoot 2x naast en Jarno een maal. Verder raakten we 3 of 4 maal dat paal en lat (Bas 2x). Matei scoorde onze 3de goal.

Goed jullie best gedaan mannen en een leuke wedstrijd.