Arnhemse Boys E9 bij DJK Twisteden in Kevelaer (Duitsland).

Arnhemse Boys E9 bij DJK Twisteden in Kevelaer (Duitsland).

IMG_4502

Hallo allemaal,

Hierbij het toernooi verslag van het toernooi van gisteren bij DJK Twisteden in Kevelaer (Duitsland). Een internationaal stond op het programma.

We speelden 4 poule wedstrijden en 1 kruisfinale wedstrijd. Het is een heel gezellige middag geworden. Het was een E2 toernooi en we speelden als Arnhemse Boys E9 tegen E2 teams. We speelden zonder Jarno en Joris. In hun plaats speelden Matthijs en Milan. De speelvelden waren iets kleiner dan normaal. Een doel stond zoals we gewend zijn aan de zijlijn van een groot speelveld, het tweede doel stond ter hoogte van het strafschopgebied van een groot speelveld. Verder was de zijlijn aan een kant een meter of 2 naar binnen gelegd en aan de andere kant een twintig meter, tot voor het strafschop gebied van een groot veld. Dat betekende dat je meer op techniek moest spelen. 

Arnhemse Boys E9-  Kevelaer E3 (0-1)

Op het kleine speelveld hadden onze mannen moeite om samen te spelen. Er werd te veel gepingeld. De eerste 5 minuten kwamen we nauwelijks van eigen helft af. Zonder dat we veel kansen weg gaven, een maal was de tegenstander dicht bij een goal. Milan redde uitstekend waarna de bal op de lat belande en we konden uitverdedigen. Wij kregen daarna kansen via Senna, schot op de paal en Matthijs dwong de keeper tot een knappe redding. Koen, Ronin, Joshua en Lars veroverden veel ballen op het middenveld en Thymen sloot meer aan bij de spitsen. Op zijn Duits verloren we alsnog. In de laatste seconden gleed Matthijs wat weg en na de inzet van de tegenstander Milan ook: 0-1, daar zat het niet mee. 

Arnhemse Boys E9- SV Borussia Veen (3-1)

Dit was een uitstekende wedstrijd van de Boys. Joshua keepte en redde een paar maal prima. Achterin speelden Senna en Matthijs. Op het middenveld afwisselend Lars, Ronin, Koen, Thymen en Bas. Wij waren duidelijk de bovenliggende partij na kansen voor Milan, vanaf de aftrap, Ronin en Senna met afstandsschoten was het Milan die met een snoeihard schot binnenkant paal de 1-0 maakte. Bas rondde daarna twee maal prima af, een keer na een verre uittrap van Joshua (mooie assist) en pakte zo zijn internationale goals mee: 3-0. Vlak voor tijd scoorde Borussia Veen tegen: 3-1.

Arnhemse Boys E9- DJK Twisteden (0-1)

De derde wedstrijd speelden we tegen thuisclub DJK Twisteden. Overall waren we de betere. Senna had een hele kleine tegenstander en die wurmde zich er een paar keer langs meestal won Senna de duels maar wanneer beide om de bal duelleerden kon Senna door het lengte verschil niet altijd op de been blijven. We kregen kansen. Op een schot van Matthijs wist de keeper redding te brengen. We waren nog een paar keer dicht bij een doelpunt maar de goal viel, p zijn Duits, vlak voor tijd bij ons  binnen: 0-1.

Arnhemse Boys E9-SV Kellen E2 (0-3)

SV Kellen was de beste tegenstander in de poule. We hielden de eerste 5 minuten goed stand en kwamen er af en toe uit. Veel voor de goal kwamen we niet. We speelden al met al wat te weinig over en samen. SV Kellen speelde wat sneller, de spelers hadden net wat meer inzicht en speelden net wat slimmer 0-3. Dat betekende de 4de plaats in de groep en een kruisfinale om de 7de en 8ste plaats tegen de nummer 4 van de andere poule.

Arnhemse Boys E9- (Excuus tegenstander weet ik even niet) (0-1)

De wedstrijd ging gelijk op. We kregen kansen met schoten van Matthijs, Senna en Ronin was in de buurt van een doelpunt. Milan redde twee keer knap, een keer op een inzet van dichtbij wat een zekere goal leek. In opnieuw de laatste seconden werd door de tegenstander een strafschoppen serie voorkomen (jammer) en scoorde zij de 1-0.

Het was een heel gezellige middag met spelers en ouders. Er stond een Veltins bier stands met mooie maatjes biertjes, je kon pannenkoeken kopen. Verder werd er gebak en ijs verkocht. De sfeer was uitstekend en onze boys konden een internationaal toernooi spelen. Hartstikke leuk. We kregen een mooie beker voor de achtte plaats en een bal.

Bedankt iedereen voor de fijne dag.

IMG_4504

IMG_4506

Geen reactie's

Geef een reactie