Arnhemse Boys E9 verzorgt line up Vitesse voor de uitwedstrijd bij Heerenveen

Arnhemse Boys E9 verzorgt line up Vitesse voor de uitwedstrijd bij Heerenveen

Heereveen-Vitesse-7785

De E9 van Arnhemse Boys (Thymen, Joshua, Koen, Bas, Lars, Senna, Ronin en Jarno, Joris ontbrak), aangevuld met Ryan, Wout en Matthijs heeft afgelopen zaterdag de line up verzorgt voor de wedstrijd  Heerenveen-Vitesse, in het Abe Lenstra stadion.

De jongens werden 17.30 uur verwacht. De mensen van de kids club van Heerenveen legde uit hoe de line up in zijn werk ging en de jongens mochten in het museum van het stadion rondkijken. Er werd uitgelegd dat ze van klein naar groot moesten gaan staan en de keeper als tweede. Omdat er aandacht was voor Kika kregen ze in plaats van een Vitesse shirt een Kika shirt aan. Na de uitleg en het omkleden gingen de jongens naar de spelerstunnel om te wachten op de spelers en klaar te gaan staan.

Vervolgens mochten onze jongens met de Vitesse spelers het veld op. Tijdens de line up werd het Friese Volkslied gespeeld. De jongens genoten zichtbaar.

Na de line up gingen de jongens weer omkleden en kregen een tasje van de kids club van Heerenveen met een Heerenveen shirt. Hierna mochten de jongens de wedstrijd kijken vanaf de tribune. Alle spelers die in de line up mee deden mochten een ouder meenemen en de trainers staf van de E9 was aanwezig.

Het was een fantastische belevenis voor de jongens. Ze genoten van de hele avond.

Heereveen-Vitesse-7777 Heereveen-Vitesse-7864 Heereveen-Vitesse-7850 Heereveen-Vitesse-7847 Heereveen-Vitesse-7845

Geen reactie's

Geef een reactie