Arnhemse Boys en CV de Flabinussen bundelen hun krachten

Arnhemse Boys en CV de Flabinussen bundelen hun krachten

Flabinussen
Vanaf maart jl zijn de Arnhemse Boys en CV de Flabinussen in gesprek over een eventuele samenwerking. De carnavalsvereniging die al vanaf 1962 bestaat zocht een nieuw onderkomen. Doordat de prinsenreceptie afgelopen carnavalszondag bij de Boys werd gehouden was een contact snel gelegd.

Al snel kwamen overeenkomsten tussen beide verenigingen op tafel. De belangrijkste is misschien de club kleuren beide verenigingen hebben een rood/witte kleur in hun logo. Ook het feit dat meerdere leden van de carnavalsvereniging bij de Boys zitten hielp mee aan een snelle en soepele beslissing.

Voor de leden van de Arnhemse Boys betekent dit dat de gezelligste carnavalsvereniging uit Arnhem nu op de Schuytgraaf gevestigd is. Want CV de Flabinussen staat bekend in Arnhem en omstreken om de geweldige optredens van bekende artiesten tijdens de carnavalsavonden.

De carnaval begint op zaterdag 22 november a.s. Dit is de prinsenkeuze avond. Wie is de opvolger van prins Ludwig den 1e? Voor Arnhemse Boys leden een mooie gelegenheid om kennis te maken met CV de Flabinussen. Entree is gratis en de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Carnaval vier je niet alleen, maar vier je samen. Meld je aan als lid via secretaris@flabinussen.nl

Geen reactie's

Geef een reactie