Arnhemse Boys F1 – Eldenia F1

Arnhemse Boys F1 – Eldenia F1

IMG_4942
Vandaag, zaterdag 10 oktober 2014 stond de topwedstrijd thuis tegen Eldenia F1 op het programma. Topwedstrijd, omdat zowel Eldenia als de Arnhemse Boys, 3 wedstrijden hadden gespeeld en beide 9 punten. We hadden afgesproken bij de Boys om 9.40 uur. We konden onze spullen in kleedkamer 1 achterlaten en zouden vandaag op het hoofdveld (gras) 1A spelen. De warming-up werd door Jelle verzorgt. Milan zou de eerste helft keepen en Luuk mocht eindelijk weer meevoetballen.
Precies om 10.30 uur floot de scheidsrechter en begon Eldenia met de eerste aanval. Binnen 5 minuten stond het al 0-2, Eldenia had 2 keer gescoord. Ondanks dat de wedstrijd om 10.30 uur begon, moesten een aantal spellers van ons nog wakker worden. Hierna begonnen we wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. In de 13 minuut schoot Diego raak, 1-2. Net voor tijd in de 18 de minuut kregen de Boys een verdiende corner. Luuk nam de corner, via Jesse kwam de bal bij Djara en die schoot de bal tegen het net, 2-2. Milan had als keeper niet veel meer te doen. Jelle, Mathijs en Bram stonden weer goed te verdedigen.
In de tweede helft ging Milan spelen en Bram ging onder de lat staan. Eldenia had in de eerste 10 minuten een prachtige kans. 3 Spelers liepen op Bram af, Eldenia schoot op het goal, maar Bram raakte met zijn been de bal en ging gelukkig naast. In de 11de minuut nam Luuk een indraaiende corner. De bal kwam op de keeper af en die stompte de bal niet over maar in het goal, 3-2. Een aantal keren kwam Eldenia er nog goed uit, maar gelukkig hadden we Mathijs achterin staan. Nog geen 5 minuten voor tijd schoot Mathijs van een meter of 15 richting de keeper, die stompte de bal weg richting Jesse en die schoot keihard in, 4-2. 3 Minuten voor tijd kreeg Eldenia nog een penalty, pak nooit de bal vast met je handen in het strafschopgebied. Bram stond goed op de lijn, de speler van Eldenia schoot, gelukkig naast……
Eindstand 4-2.
Vandaag hebben we op kracht gewonnen, vooral als je al na 5 minuten met 0-2 achterstaat. Klasse gespeeld jongens.
Volgende week staat de uitwedstrijd om 09.00 uur op het programma tegen DVOL F2.
Geen reactie's

Geef een reactie