Arnhemse Boys F1 – SKV F1

F1
Vandaag, zaterdag 20 september 2014, stond voor de Arnhemse Boys F1 de wedstrijd op het programma, thuis tegen SKV F1. Na de uitschakeling in de Beker afgelopen dinsdag tegen Bemmel F1 (2-3), moesten we vandaag tegen het team waar we de eerste Bekerwedstrijd tegen hebben gespeeld in Wageningen en met 7-2 van hebben gewonnen. Maar in de voetballerij zegt een eerdere gewonnen wedstrijd niet veel….We hadden om 9.35 uur afgesproken in de kantine van de Arnhemse Boys. Het was wat mistig en de temperatuur was aangenaam. Na de spullen in kleedkamer 4 te hebben geplaatst liepen we naar het hoofdveld. Vandaag helaas niet op kunstgras, maar op het echte veld. Na de warming-up gaf Marco nog wat instructies. Vooral in het begin gelijk op de bal en veel samenspelen. Mathijs stond vandaag in het goal en Djara begon als reserve. Luuk mag nog niet meespelen, het gips om zijn pols wordt woensdag verwijderd. De scheidsrechter van de Arnhemse Boys gaf om 10.15 uur het signaal en de wedstrijd kon beginnen.

Al in het begin zag je dat de Arnhemse Boys een klasse beter was. Volop in de aanval en de tegenpartij kwam niet bij ons goal. Al na de eerste minuut lag de bal in het goal van de tegenpartij. Na een mooi actie van Jelle, kwam de bal bij Jowently en die maakte het prima af. Nog geen paar minuten later scoorde Bram, de bal kwam via de keeper bij Bram terecht en die maakte het prima af. Hierna 2 soloacties van Jelle en stond de stand op 4-0. Nog geen minuut later maakte Djara de 5-0. Omdat iedereen van de Boys wilde scoren vergaten we af en toe de verdediging, wat resulteerde in een 5-1, SKV kreeg de bal en liep op Mathijs af en ronde het keurig af. Nog voor de rust scoorde Milan en Djara en net voor rust werd het 9-2. Sommige goals waren mooi, het afspelen van Jesse op Djara, soms werd de bal hard ingeschoten door Bram en mooie acties van Jelle en Djara. Jowendly liet zien dat hij ook kon verdedigen evenals Diego.

De tweede helft begonnen de jongens moe te worden. We vergaten over te spelen evenals de ruimte op het veld te vinden. Ook werden we wat slordig in het spelen van de bal, waardoor we in de 2de helft nog 2 keer scoorde door Jelle en Jowendly. De laatste minuten hadden de Boys geen kracht meer en kwam SKV nog op een 11-3. De scheids floot keurig op tijd af en we gingen gezamenlijk met een goed gevoel richting de kleedkamer. Mathijs had prima gekeept, had uiteindelijk maar vrij weinig te doen.

Een keurig overwinning en we zien het team elke week groeien. Komende zaterdag staat de wedstrijd uit om 9.45 uur tegen Bennekom F2 op het programma.