Arnhemse Boys F2 wordt ongeslagen kampioen!

Arnhemse Boys F2 wordt ongeslagen kampioen!

Na de kampioenswedstrijd van dinsdag kon de F2 vandaag ongeslagen kampioen worden en daarbij dan ook echt de eerste plaats pakken in de competitie. Bij gelijkspel of winst was de eerste plaats zeker.

Er moest een vroege wedstrijd worden gespeeld, die om 8.30 uur zou beginnen. Dus 8 uur verzamelen, omkleden, een korte warming up en hop het veld in tegen ESA F3 uit Rijkerswoerd. De tegenstander van vandaag stond laatste, maar dat was de eerste minuten zeker niet te zien, want ESA nam brutaal het voortouw en vuurde het ene na het andere schot op het doel van Simar af. Simar stond echter, net als zoveel andere wedstrijden dit jaar, steeds op de goede plek. Weer een prima partij van Sisi dus! Achterin begonnen Dani en Dean als verdedigers en dat deden ze uitstekend. Steeds de rust om van achteruit op te bouwen en de vrije man te vinden. Op het middenveld moesten vandaag Koen, Sem, Mick of Jaro de aanvallers Giacomo, Luca of Casper bereiken. Sem en Mick vochten als leeuwen en Koen liep tussen de linies te verdedigen. Jaro zorgde voor dreiging vanuit het middenveld en soleerde steeds richting het doel om te scoren. Voorin hielden Giacomo en Luca de flanken breed, zodat Casper in de spits kan rommelen en sleuren.

In totaal dus een prima tactiek van de trainers dit jaar, die in hun eerste jaar toch maar mooi kampioenenmakers bleken. Ray die de jongens steeds goed toespraak en scherp hield. Rick die rustig en beheerst toekijkt om de jongens op de juiste plek te zetten. Danny, die het liefst zelf de kicksen nog wil aantrekken, plaatst als het nodig is een rake opmerking. Tot slot Gerraldo die zijn ervaring als trainer toevoegde aan het ‘jonge’ drietal en na de winterstop een mooie aanvulling was.

Na het stormachtige begin van ESA ging de aanvalsgolf al snel liggen en maakte de F2 snel korte metten met hun tegenstander van vandaag:
0-1: Jaro
0-2: Jaro
0-3: Giacomo
0-4: Luca
0-5: Jaro
0-6: Jaro
0-7: Giacomo

Een mooi slot van een goed eerste seizoen samen en dan al ongeslagen als kampioen. Uit de elf wedstrijden wist de F2 dus tien wedstrijden te winnen en werd er een wedstrijd gelijkgespeeld.

Volgende week geen competitie meer, maar gaan we wel nog voetballen. Volgende week namelijk het F pupillentoernooi van Ruud van Nistelrooy in Geffen. We zijn nu al benieuwd wat de resultaten van de F2 in Brabant zullen zijn?

Come on F2!

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie