Arnhemse Boys F3 – Angeren F1

ArnhemseBoys F3 - Angeren F1 1-2
Vandaag stond op het programma de thuiswedstrijd tegen Angeren F1. Kas, onze keeper was helaas afwezig en hadden daarom vanuit de F2, Simar te leen. We hadden rond 08.10 uur afgesproken. Het was gelukkig droog, wel wat wind. We kregen kleedkamer 1 toegewezen en liepen na het omkleden richting kunstveld 2A.

Na een warming-up verzorgt door Aaron was het tijd om een balletje te trappen. Precies om 08.45 gaf Harm, de vader van Jelle het sein en de wedstrijd kon beginnen. We speelde vandaag 8-8. Aaron startte als reserve, voelde zich niet zo lekker. Achterin stonden Jelle/Jesse en Julius, daarvoor Milan en voorin Jowendly/Arwen en Luuk. Simar stond het goal te verdedigen.
De eerste 10 minuten was de wedstrijd aardig in evenwicht. Helaas, de Boys waren in de aanval, de bal werd door Angeren afgepakt en door het niet snel omschakelen scoorde Angeren de 1-0.
De stand bleef zo tot aan de rust, beide kanten hadden niet veel kansen om te scoren.

In de 2de helft moest Aaron het veld verlaten. Hij voelde zich niet lekker en ging richting huis. Na de 6de minuut kreeg Luuk de bal liep naar voeren en schoot de bal via de vingertoppen van de keeper tegen het net, 1-1. We kregen iets meer kansen, maar helaas viel al snel de 1-2 voor Angeren. De laatste 8 minuten hebben we gestreden om er een gelijkspel uit te halen, maar helaas.
Eindstand 1-2.

We hebben hard gewerkt een prima prestatie neergezet tegen de F1. als we iets meer geluk hadden gehad, hadden we deze wedstrijd zeker niet hoeven te verliezen. De keeper had de laatste paar minuten een paar mooie reddingen en de paal zat ook helaas in de weg.