Arnhemse Boys F3 – Arnhemia F1G | 8 – 3

Arnhemse Boys F3 – Arnhemia F1G | 8 – 3

ArnhemseBoys  F3 - Arnhemia F1 b  8-3
Nadat Sinterklaas weer is vertrokken richting Spanje stond vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop van de F3 op het programma. Vandaag de zware wedstrijd tegen de nummer 2, Arnhemia F1G. Jesse is helaas nog steeds geblesseerd aan zijn enkel, maar kwam wel gezellig ons team aanmoedigen.

Na het omkleden in kleedkamer 1 liepen we naar het kunstgrasveld 2A. Luuk begon als reserve en mocht Kas inschieten. We begonnen met de gebruikelijke opstelling, Aaron/Jelle en Julius achterin, Arwen/Milan en Jowendly voorin. Arnhemia zag er fysiek wat sterker uit en spelen al 1,5 jaar samen. Het zou dus een spannende wedstrijd worden.

Om 8.30 gaf Peter het signaal dat de wedstrijd kon beginnen. Je zag direct al dat onze spelers er zin in hadden, erg scherp en bovenop de bal. Na 4 minuten schoot Jelle na een mooi actie raak, 1-0 voor de Boys. We waren het doelpunt nog aan het vieren, even niet scherp en nog geen minuut later schoorde Arnhemia, 1-1. Gelukkig pakte we de draad weer op en na een aantal mooie acties scoorde voor rust, Milan, Jelle en Aaron en stond het 4-1. We maakten mooie acties, speelde goed over, maar helaas net voor de rust scoorde Arnhemia de 4-2. Kas stond goed te keepen, maar wilde graag de 2de helft spelen.

Na rust stond Milan in het goal. na een mooi uittrap speelde Jowendly de bal naar Luuk en die scoorde de 5-2. Toen brak Arnhemia. Je zag aan de jongens dat ze er niet meer in geloofden en wij gingen steeds beter spelen. Jowendly scoorde de 6-2 en na een mooie solo scoorde Jelle de 7-2, een hattrick! Arnhemia scoorde nog de 7-3, waarna snel Kas het laatste doelpunt maakt waardoor de eindstand 8-3 werd.

Jongens, wat een geweldige afsluiting van de eerste helft van het seizoen. 6 Wedstrijden gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 3 verloren. We hebben veel geleerd en zijn als team gegroeid. Je ziet, zoals vandaag gebleken, als we ons concentreren, vanuit onze positie spelen en elkaar weten te vinden, dan gaan we een geweldig 2de deel van het seizoen tegemoet.
ArnhemseBoys F3 einde najaarscompetitie 2013

Peter, bedankt voor het fluiten.

Rene

Geen reactie's

Geef een reactie