Arnhemse Boys F3 – Bennekom F2

Aswin en Rene coachen
Wat kun je al genieten van voetbal bij de F-jes, ondanks verlies!

Vandaag stond de zware wedstrijd op het programma tegen Bennekom F2. Bennekom staat al sinds het begin van de competitie boven aan de ranglijst. De wedstrijd stond vroeg op het programma. Om 8.15 uur hadden we afgesproken bij de Boys en konden ons omkleden in kleedkamer T1. Om 8.30 uur liepen we richting Kunstgras-veld 2A. Het was heerlijk weer voor een leuk potje voetbal.

Luuk en Jelle begonnen als reserve en gingen onze vaste keeper Kas inschieten. Rond 8.45 uur floot Ryan en begon de wedstrijd. Milan Jesse en Julius achterin, Arwen, Aaron en Jowendly stonden voorin.

De eerste paar minuten was de wedstrijd in evenwicht, toch scoorde Bennekom na 6 minuten het eerste doelpunt. Kort hierna scoorde Jowendly, na een geweldige voorzet van Jesse, wat een geweldige combinatie tussen die twee. Hierna kwamen Luuk en Jelle in het veld voor Milan en Arwen. Helaas door een foutje achterin verloren we de bal en scoorde voor rust Bennekom de 1-2.

Na rust scoorde al snel Bennekom de 1-3, maar we speelde zeker niet slecht. Bennekom was fysiek wat sterker, wat groter, maar ons spel zag er prima en verzorgt uit. Nadat we de bal hadden overgenomen kreeg Jowendly de bal en liep richting de achterlijn. Jowendly schoot de bal voor en Arwen schoot de bal prima tegen het net, 2-3.

Hierna liet Bennekom binnen een paar minuten zien waarom ze op de eerste plek staan. Binnen 5 minuten stond het 2-6, maar we bleven voetballen. Nadat Jowendly weer de bal had aangenomen, liep richting de achterlijn en schoot voor. Arwen knalde de bal tegen de keeper, hield de bal tegen, maar kwam in de voeten van Luuk. Luuk schoot hem hoog tegen het net, de keeper lag al op de grond. Hierna scoorde Bennekom er nog 2 en floot Ryan af met de eindstand 3-8.

Spelers van de F3, ondanks het verlies hebben jullie prima gevoetbald en samengewerkt. Sommige spelers wilde zelfs niet wisselen omdat ze zo lekker stonden te voetballen.

Klasse!!!!!

Ryan, weer bedankt voor het fluiten, TOP!!!

2 keer trainen en dan staat aaanstaande zaterdag de wedstrijd uit op het programma tegen SJO: FC Presikhaaf / ESCA F1.