Arnhemse Boys F3 – DTS Ede F3

Arnhemse Boys F3 – DTS Ede F3

AB F3 - DTS F3
Vandaag de wedstrijd thuis tegen DTS Ede. Het was weer vroeg, nog donker maar wel droog. We hadden om 8.15 uur afgesproken bij de Boys en hadden kleedkamer 7 gekregen. Rond 8.30 uur vertrokken we naar het Kunstgras veld 1A. Na wat balletjes te hebben getrapt, vloot Bram, vader van Kas precies om 8.45 uur af.

Kas stond in het goal, Jesse/Jelle en Julius achterin en voorin Luuk/Jowendly en Aaron. Milan en Arwen begonnen als reserve. In de 4min kwamen we al op voorsprong, door een mooi actie van Jelle, die ook het doelpunt scoorde. Nadat Jelle en Aaron werden gewisseld, werd het in de 12de minuut 2-0, doelpunt Luuk. Na de aftrap van DTS, veroverde we de bal en vanuit een corner door Jowendly, scoorde Arwen. Nog voor de rust was het 5-0, een mooi solo-actie van Milan en scoorde, maakte Jowendly de 5-0. Jesse schoot hard op goal, keeper liet los en Jowendly maakte het doelpunt.

Na rust waren Jowendly en Luuk reserve. Kas stond geconcentreerd in het goal en gingen als team verder met scoren. Jelle maakte de 6-0 en hierna scoorde DTS het eerste doelpunt. Na een doelpunt van Jowendly, scoorde DTS, hierna Aaron en Arwen en stond het 9-2. Jesse en Julius waren inmiddels gewisseld, Jelle stond voorin en waren toen als team even het overzicht kwijt. Dit heb ik bewust gedaan als leerproces, zodat ook de spelers leren, hoe belangrijk je positie is. De laatste minuten scoorde DTS nog 2 doelpunten en was de eindstand 9-4.

Een keurige stand en goed samengewerkt.

Bram, bedankt voor het fluiten.

2 keer trainen en dan zaterdag tegen SML F3.

René

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie