Arnhemse Boys F3 – Jonge Kracht F3

Arnhemse Boys F3 – Jonge Kracht F3

ArnhemseBoys F3
Vandaag, zaterdag 12 april stond de thuis wedstrijd op het programma tegen Jonge Kracht F3. Jonge Kracht F3 stond op de laatste plaats van de ranglijst, maar dat zegt tegenwoordig niks meer….

We hadden om 08.05 uur bij de Arnhemse Boys afgesproken. Het was droog maar nog erg mistig. We gingen ons in kleedkamer 7 omkleden en trokken vandaag het uittenue aan. Jonge Kracht speelt ook in rood-wit, het uittenue van de Arnhemse Boys is blauw-wit. Rond 8.30 uur liepen we naar kunstveld 2A.

Arwen verzorgde vandaag de warming-up. Na een balletje te hebben rondgespeeld floot de broer van Arwen (vandaag de scheidsrechter) precies om 8.45 uur af.

Jesse stond in het goal, Kas wilde graag voetballen. Aaron, Julius en Kas starten achterin en voorin begon Arwen, Luuk en Milan. De eerste 10 minuten hadden we veel de bal maar vergaten over te spelen, wel een paar kansjes. De tegenstander was nog geen 1 keer bij het goal gekomen. We speelde redelijk maar vergaten de ruimte te vinden en over te spelen. In de 14de minuut nam Jowendly de bal aan, speelde deze hard richting Luuk. Luuk nam de bal aan, keek en schoot hem recht in de kruising. 1-0. 3 Minuten later kwam de bal via een voorzet van Aaron bij Milan terecht, maakte zijn actie en schoot de bal hard tegen het net, 2-0. Dit was tevens de ruststand.

In de 2de helft nam Julius de taak van Jesse over. Julius wilde graag een keer keepen. Na 5 minuten in de 2de helft schoot Jonge Kracht richting goal, helaas lukte het Julius niet meer de bal voor de lijn te houden en het werd 2-1. In de 7de minuut van de 2de helft kreeg Arwen de bal en schoot deze hard op het goal, Jonge kracht had een goede keeper en hield de bal nog tegen, maar kwam bij Aaron terecht en hij maakte het af, 3-1. Hierna had Julius nog een paar mooie reddingen en voorkwam de 3-2. Een paar minuten voor tijd kreeg Luuk de bal nog, liep naar de achterlijn, schoot voor richting Jowendly. Jowendly nam de bal in 1 keer, maar helaas ook bij dit schot stond de keeper weer op de goede plaats.
Eindstand 3-1.

We hebben goed gespeeld, de komende weken spelen we tegen gelijkwaardige tegenstanders en zullen dan goed de ruimtes moeten zoeken en veel blijven overspelen.

Geen reactie's

Geef een reactie