Arnhemse Boys F3 – OSC F3

Arnhemse Boys F3 – OSC F3

Arnhemse Boys F3 - OSC F3

Vanmorgen, zaterdag 1 februari stond de eerste wedstrijd van de 2de seizoenshelft op het programma. Gister was het stralend weer, vanmorgen donker en het regende.

We hadden om 8.15 uur afgesproken bij de Arnhemse Boys. Na het omkleden in kleedkamer 1 vertrokken we naar het kunst-gras-veld 1B. De jongens hadden er erg veel zin in om weer een lekker potje te voetballen.

De warming-up gaan we de 2de helft van het seizoen wat anders inrichten. in de 15 minuten voor de wedstrijd doen we wat rek- en strek bewegingen, aantal keren de bal over trappen en een kort partijtje van 5-4. Hierna komen we bij elkaar, maken we de opstelling bekend en gaan we beginnen.

Marco was vandaag onze scheidsrechter. We begonnen iets eerder dan 8.45 uur, maar dat vond niemand erg gezien de weersomstandigheden. Aaron en Arwen stonden in de reserve, Milan, Jesse en Julius als verdedigers en Jowendly, Jelle en Luuk voorin. De eerste helft was spannend. We speelde veel aan de kant van de tegenpartij, maar de bal wilde er niet in. Kas stond bij ons in het goal, maar had de eerste helft bijna niks te doen. Gezien het weer, ook wat frisjes, ging Milan de 2de helft in het goal staan en Kas kwam het veld in.

In de tweede helft begonnen we weer sterk, knappe acties en na 8 minuten scoorde Jelle de bevrijdende goal. We bleven sterk aan de bal, gebruikte goed het veld en speelde volop in de aanval. OSC brak een paar keer uit, maar we speelde sterk als team en verdedigde erg goed. Na een wat rommelig spel bij het goal van de tegenstander kwam de 2-0 door Aaron. Net voor tijd scoorde Jesse nog met een mooi doelpunt, eindstand 3-0.

Wat hebben we goed gespeeld, ondanks de kou en de regen. Hard gewerkt en de sfeer was prima. Als we dit zo volhouden kan het een hele leuke mooie 2de helft gaan worden.

Volgens weekend is er geen wedstrijd. eerste volgende wedstrijd is zaterdag 15 februari uit tegen Spero

Geen reactie's

Geef een reactie