Arnhemse Boys F3 – Redichem F1

IMG_3904
Na 2 weken geen wedstrijd stond vandaag de inhaalwedstrijd op het programma thuis tegen Redichem F1. We hadden om 17.30 uur afgesproken bij de Boys en konden ons omkleden in kleedkamer 2.

Iedereen had er weer heel veel zin in, vooral ook omdat er vanwege de vakantie afgelopen week geen training op het programma stond.

Rond 17.45 liepen we gezamenlijk naar kunstgrasveld 2A. Na het warmlopen, wat balletjes te hebben geschoten, gaf John de scheidsrechter om 17.55 uur het startsignaal. We begonnen met Julius, Jesse en Jelle achterin en voorin Milan, Luuk en Jowendly. Aaron en Arwen begonnen als reserve. De eerste paar minuten zagen we al dat Redichem wat sneller speelde, beter overspeelde en fysiek wat sterker was. De keeper van Redichem mocht er ook wezen.

De eerste 10 minuten hielden we de nul, maar helaas in de 11de minuut scoorde Redichem de 0-1. We bleven voetballen, genoeg inzet, maar voor de rust scoorde Redichem nog 2 keer, ruststand 0-3.

Na de rust probeerde we nog wel te voetballen, een paar mooie individuele acties, maar kwamen niet dicht bij het goal van de tegenstander. Uiteindelijk scoorde Redichem nog de 0-4 en werd de eindstand 0-5.

Ondanks het verlies hebben we veel inzet getoond en goed gespeeld. Donderdag de training en dan spelen we zaterdag uit tegen RVW F1 in Heelsum.