Arnhemse Boys F3 – RKHVV F3G

Na 3 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld ivm vakantie, stond vandaag de wedstrijd thuis tegen RKHVV op het programma. Het weer was niet al te best, bewolkt, en de eerste spetters kwamen uit de lucht. We hadden om 7.50 uur afgesproken, ja we mochten gelijk weer vroeg aan de bak en konden ons omkleden in kleedruimte T1. Rond 8.10 uur liepen we richting het Kunstveld-gras 1A. Na een warming-up, verzorgt door Aaron begonnen we met overschieten. Als laatste onderdeel was een 4-4, waarbij we zolang mogelijk de bal in de ploeg moesten houden en het afwerken op het goal.

Bram had aangeboden om te fluiten en gaf om 8.30 uur het sein, de wedstrijd kon beginnen. Arwen en Aaron begonnen als reserve, Milan wilde keepen. Achterin begonnen we met Jesse/Jelle en Julius en voorin Milan/Luuk en Arwen. De eerste helft was de wedstrijd aardig in evenwicht. Weinig echte kansen voor beide ploegen, dus we gingen de rust in met een 0-0 stand.

Helaas, begin van de 2de helft kreeg RKHVV een corner waaruit werd gescoord. Een van onze spelers wilde de bal naast koppen, maar de bal ging helaas in het goal, 0-1. Snel hierna pakte we de draad weer op en schoot Jesse de bal richting Jowendly die richting goal sprintte. Jowendly haalde uit en via de binnenkant paal werd het 1-1. Juist door de 1-1 hadden we verwacht dat we meer druk zouden zetten, maar integendeel.

RKHVV schoot op het goal, waarbij 1 van onze speler de bal in het strafschopgebied met de hand weg sloeg en RKHVV een penalty. Gelukkig werd deze gemist. Helaas miste we vandaag de scherpte, overspelen en inzet, waardoor RKHVV in de laatste 10 minuten van de wedstrijd uiteindelijk de wedstrijd met 1-4 won.

Helaas jongens, maar woensdag kunnen we revanche nemen. Dan spelen we de laatste wedstrijd uit tegen Excelsior in Zetten.