Arnhemse Boys F3 – VDZ F3

Arnhemse Boys F3 – VDZ F3

ArnhemseBoys F3 - VDZ F3
Vanochtend stond de wedstrijd op het programma tegen VDZ. Ons team was niet volledig fit. Arwen, Jowendly en Aaron waren herstellende van de griep, Jelle is nog steeds geblesseerd aan zijn enkel. Uit voorzorg hadden we aan Robbie (F7) gevraagd om met ons mee te spelen.

Om 8.15 uur hadden we afgesproken bij de Boys en hadden kleedkamer T2. Nadat we waren omgekleed liepen we naar het kunstgrasveld-1B.

Luuk en Robbie begonnen in de wissel, Kas in het goal, Julius/Milan en Jelle in de verdediging en voorin Aaron/Arwen en Jowendly.

Je zag aan alles dat het een zware wedstrijd zou worden. Fysiek waren we niet optimaal, we hadden last van de wind en we zagen vooral dat we steeds een stap te veel nodig hadden, waardoor we de bal verloren of over de lijn ging. Gelukkig, in de 2de minuut door een gave voorzet van Aaron, scoorde Jowendly een prima doelpunt. VDZ kwam niet veel op onze helft en mochten ze een keer uitbreken stond Julius of Jelle prima te verdedigen.

Na de pauze ging Milan keepen. We hadden veel balbezit, maar de eindpass kwam steeds niet aan. Na een mooie voorzet van Aaron kreeg Kas de bal en maakte de 2-0 via een mooi afstandschot. Dit was de bevrijdende goal, waardoor de winst zeker was. Ook VDZ kreeg kansen in de 2de helft, een fantastische redding van Milan en nog 1 bal die tegen de paal kwam.

Tov vorige week, was het spel wat minder, maar gelukkig toch gewonnen.

Volgende week 2 keer trainen en dan zaterdag om 8.30 uur de lastige wedstrijd uit tegen Kesteren.

René

Geen reactie's

Geef een reactie