Arnhemse Boys F8 wint overtuigend topper tegen Angeren F2.

Arnhemse Boys F8 wint overtuigend topper tegen Angeren F2.

Arnhemse-Boys-F8

Vandaag stond de 3e competitiewedstrijd op het programma. We moesten thuis om 08.45 uur aantreden tegen mede koploper SV Angeren F2. Een echte topper dus. Net als de afgelopen week was het weer erg mistig en konden de toeschouwers achter het ene doel, het doel aan de overkant nauwelijks zien. Op zich erg jammer, want onze jongens gingen aan die kant door waarmee ze al een paar weken bezig zijn, het maken van doelpunten.

Jesper was vandaag als keeper begonnen en zijn vader floot vandaag de wedstrijd. Onze jongens begonnen direct goed aan de wedstrijd en het was al vrij snel duidelijk dat onze jongens een maatje te groot waren voor de oranjehemden. Er werd goed samengewerkt en bij bal verlies werd deze gelijk weer terug veroverd. Jesper had in de eerste helft nauwelijks iets te doen. De Boys liepen voor rust al uit naar een 4-0 voorsprong na doelpunten van Dani, Noah, Daan en Stan. Tussendoor werd nog door een wisselspeler van Angeren een bal van de lijn getrapt wat geheid een doelpunt was geweest. Hierna stuurde de scheidsrechter de wisselspelers van Angeren naar de zijkant.

In de rust ruilden Jesper en Stan van keeperskleding en nam Stan plaats onder de lat. De Boys gingen goed door en bleven knokken om nog meer doelpunten te maken én te voorkomen. Nadat wederom Daan en Dani én Mads de score naar 7-0 hadden getild moest de scheidsrechter even ingrijpen. Een duw partij tussen Mads en een speler van Angeren dreigde te ontaarden in een kickbokswedstrijd. De scheids vroeg beide spelers om een elkaar een handje te geven, maar de speler uit Angeren was dusdanig bedroefd dat hij het speelveld verliet. Ook Mads mocht heel even af gaan koelen, waarna de wedstrijd weer door kon. Hierna scoorden Noah en Loek beide nog en deed Angeren nog iets terug. Eindstand 9-1. Hiermee zijn we alleen koploper en kan tot op dit moment alleen ESA F12 ons volgen met ook 3 gewonnen wedstrijden. Volgende week mogen we naar MASV F3. Hier hebben we in de beker met 3-0 van verloren, echter in de competitie zijn zij nog zonder punten. Tijd dus om te laten zien we dat we gegroeid zijn.

Geen reactie's

Geef een reactie