Arnhemse Boys haalt uit bij OSC

Arnhemse Boys haalt uit bij OSC

logo_OSCArnhemse Boys is in de in de vierde klasse F opgeklommen naar de tweede plaats. De ploeg van trainer Ricardo Gil Muiños sloeg in het Betuwse Oosterhout genadeloos toe bij OSC: 0-5. Bij rust leidden de gasten al met 0-2.

Ondanks de grote zege plaatste trainer Ricardo Gil Muiños nog wel kanttekeningen. “Het voetbal was namelijk minder dan vorige week tegen CHRC. Maar het verschil was dat we de kansen die we kregen nu wel afmaakten”, aldus Gil Muiños. “Dat waren breekmomenten in de wedstrijd, want OSC was ook gevaarlijk in de omschakeling.”

Door doelpunten van Cerano Leming en Stefan Ordelman leidde Arnhemse Boys bij rust met 0-2. Meteen na de pauze zorgde Lemiong voor 0-3. Gil Muiños: “Dat was de beslissing en uiteindelijk hadden in wel zeven of acht keer kunnen scoren.”

Alleen Mitch Jurriëns en Alex Kwieman kwamen nog tot scoren. Jurriëns deed dat vanaf de strafschopstip, nadat de doelman van OSC een Arnhemse aanvaller had aangetikt. Het leverde de oosterhoutse goalie ook een rode kaart op. Met 13 punten uit 6 duels deelt Arnhemse Boys de tweede plek met Angeren. Spero gaat met 15 uit 6 aan kop.

Bron: ArnhemSports.nl

Geen reactie's

Geef een reactie