Arnhemse Boys JO15 2 – VDZ JO15 3D

vdz

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen “de oude buren” op het programma. VDZ kwam op bezoek in Schuytgraaf zonder puntverlies tot dan toe en een wedstrijd minder gespeeld dan de Arnhemse Boys. We konden de mouwen dus opstropen.

In de wedstrijd waren de verschillen maar klein, het spel golfde op en neer en echt heel grote kansen bleven aan beide kanten uit. Als er al een kans was, dan werd die in de kiem gesmoord. De 0-0 ruststand was dan ook niet meer dan terecht en logisch.

Na de rust ging het eigenlijk verder zoals de eerste helft was geëindigd. Het spel speelde zich voornamelijk af rond het middenveld, maar de Boys leken wat feller dan in de eerste helft. Dit zorgde voor een paar kleine uitbraken en voorzetten, maar doelpunten waren schaars vandaag. Toen onze spits werd weg gestuurd wist hij de ban te breken en de 1-0 te maken. Na dit doelpunt deed VDZ er een schepje bovenop en wist eigenijk al weer snel de 1-1 te maken. Ondanks nog wat kansen over en weer, bleek de 1-1 de eindstand te zijn.

Hierdoor heeft Arnhemse Boys ervoor gezorgd, dat VDZ het eerste puntverlies heeft geleden in deze competitie.

Volgende week zaterdag, 15 oktober 2016 spelen we om 14:30 uur de uit-wedstrijd bij OSC in Oosterhout. OSC heeft op dit moment 2 punten minder dan ons, dus bij een overwinning kunnen we afstand nemen van de middenmoot en aansluiten bij de top. Succes!