Arnhemse Boys laat kans op stunt liggen

Arnhemse Boys laat kans op stunt liggen

Op het bitterkoude sportpark Schuytgraaf in Arnhem verloor Arnhemse Boys zaterdagmiddag (zondag 3D) van koploper Rood Wit (1-3). De nederlaag was onnodig, want de thuisploeg was zeker niet minder dan de tegenvallende lijstaanvoerder.

De voorwaartsen maakten het verschil. De gastheren lieten de nodige kansen liggen, terwijl de bezoekers wel over koele afmakers bleken te beschikken. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong. Een corner van Marvin Duurtsema zorgde voor verwarring in de Rood Wit-defensie, waarna Luuk Schoofs de bal achter zijn eigen doelman Tom van Doorn schoot. Het spel golfde daarna op en neer, maar de betere kansen waren voor Arnhemse Boys. De eindpass liet echter nogal eens te wensen over.

Kort voor de pauze kwam Rood Wit langszij. Balverlies van Vincent Saenen leidde tot een voorzet, waarop Boys-doelman Lama Barry weifelend reageerde. Bob Stevens kon daardoor eenvoudig raak koppen: 1-1.

Na de pauze kreeg Arnhemse Boys via Vincent Saenen en Ricky Gortz al snel twee uitstekende kansen, maar die werden niet benut. Even later was het aan de andere kant wel raak. Weer zag doelman Lama Barry er niet goed uit. De keeper kreeg een schuiver van Jimmy Brons niet onder controle: 1-2. In de slotfase speelde Arnhemse Boys alles of niets. Het geluk en vernuft om de koploper te vloeren ontbrak echter. In blessuretijd zorgde Bob Stevens nog voor 1-3. Tweede Paasdag speelt Arnhemse Boys opnieuw thuis, WAVV is dan de tegenstander.

Bron: de Gelderlander

Geen reactie's

Geef een reactie