Arnhemse Boys loopt dreun op

ArnhemseBoys-SV-Hatert

In de derde klasse D verloor Arnhemse Boys op eigen veld van Hatert (2-4). De Arnhemmers hadden na twintig minuten spelen een 2-0 voorsprong op zak.

Twee fouten van doelman Lama Barry deden het duel kantelen. Trainer Ricardo Gil y Muinos zat na afloop kapot. “Dit is een enorme dreun. We begonnen goed, maar geven het gewoon weg.” Sidney Knoops zorgde met een afstandsschot al snel voor 1-0. Even later verdubbelde Alex Kwieman de marge. “Daarna had het ook 3-0 moeten worden,” stelde Gil y Muinos. “Ramon Steenbergen gaat alleen op de keeper af, maar verzuimd de bal breed te leggen op Leroy Lücke.” Vlak voor de pauze viel uit een fout van doelman Barry de aansluitende treffer. De doelman speelde ook na rust ongewild een hoofdrol. Barry veroorzaakte een strafschop, maar stopte de inzet. Bij de daaropvolgende corner ging de keeper echter de mist in, waardoor alsnog de gelijkmaker viel. De mentaal geknakte thuisploeg kreeg daarna nog twee doelpunten om de oren. “Dit is heel frustrerend,” sprak Gil y Muinos.

Bron: de Gelderlander