Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 – Duno JO17-1

Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 - Duno JO17-1

Op zaterdag 23 september 2017 stond de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de mannen van JO17 1. Er moest uit worden gespeeld in Doorwerth bij DUNO, een club met de nodige spelers die bij onze mannen op school of zelfs in de klas zitten. Er stond dus wel wat prestige op het spel.

Het begint een beetje een thema te worden: Scoren…. We speelden sterker dan DUNO en kregen de nodige kansen, die we niet wisten te verzilveren. Hier kon DUNO, mede dankzij goed en geconcentreerd verdedigen, weinig tegenover zetten. Voor de rust werd uiteindelijk wel 1 x het net gevonden, zodat we met 0-1 zijn gaan rusten.

In de tweede helft gingen we een stukje beter van start en wisten we de voorsprong vrij snel uit te breiden naar 0-3. Tot dan toe had DUNO nog altijd geen gevaar kunnen stichten, maar een individuele actie van een van de spelers van DUNO bracht daar verandering in en hij wist een penalty te verkrijgen. 1-3, hoewel de scheidsrechter kennelijk de tel helemaal kwijt was en vertelde dat het 1-2 was. Jammer dat we hierdoor meer met de scheidsrechter bezig waren dan met het spel, maar het werd uiteindelijk 1-4 en deze stand werd ook doorgegeven aan de KNVB.

De eerste wedstrijd van de competitie zit erop en de eerste punten zijn binnen.