Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 – OVC ’85 JO17-2

Vandaag was er weer “een eerste”, in dit geval de eerste thuiswedstrijd in de competitie. De tegenstander was OVC’85 uit Oosterbeek. De club met het mooie (Airborne) tenue. De wedstrijd was tamelijk eenzijdig, de mannen uit Oosterbeek kwamen in deze wedstrijd fysiek wat tekort. Bij de rust stond er al een 4-0 stand op het bord.

Ook in de tweede helft hadden de Boys het betere van het spel, kwamen de spelers van OVC’85 in de eerste helft nog wel eens in de buurt van de goal, in de tweede helft was dit een zeldzaamheid. De score werd dan ook verder uitgebouwd. OVC’85 had bij een van hun uitbraken wel de pech dat zij de paal raakten. De eindstand in deze wedstrijd was 8-0, een heel duidelijke overwinning die ervoor zorgt dat de Boys na 2 wedstrijden de 2e plek in de competitie innemen.

Het slechte weer zorgde ervoor dat de fotocamera niet is meegenomen, dus maar slechts een paar kiekjes met de telefoon.

Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 - OVC '85 JO17-2