Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 – SKV JO17-2

Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 - SKV JO17-2

Op zaterdag 14 oktober 2017 mochten we tegen SKV JO17 2 aantreden in een thuiswedstrijd. SKV had een aantal nipte nederlagen geleden tegen de teams die het waarschijnlijk goed gaan doen in deze competitie, gezien de resultaten tot nog toe.

Tijdens de wedstrijd bleek, dat we de verdediging goed op orde hadden, waardoor we onze keeper niet veel in actie hoefden te zien. We wisten deze eerste helft echter maar 1 keer te scoren, terwijl er wel een doelpuntje meer in had gezeten.

Ook in de tweede helft begonnen we sterk aan de wedstrijd, maar tot doelpunten leidde dit jammer genoeg niet. SKV kreeg inmiddels de overtuiging dat er in Arnhem wel eens wat te halen kon zijn en zij begonnen wat meer op onze helft te spelen. In plaats van ons te concentreren op de verdediging, bleven we proberen die 2e te scoren. Vlak voor tijd kregen we de deksel op ons neus en scoorden de gasten de 1-1. Dit was ook de eindstand, zodat we weer “een eerste” hebben: Het eerste puntverlies in de competitie.

Komende zaterdag staat er geen wedstrijd op het programma, in de weken erna krijgen we in een korte tijd een aantal “toppertjes”. We beginnen op 28-10-2017 met het nog ongeslagen SVHA JO17 1 uit in Herveld. Op 04-11-2017 spelen we thuis tegen Lunteren, 11-11-2017 uit naar Lienden.

We spelen ook nog tegen het onbekende DOVO uit Veenendaal (net toegevoegd aan onze competitie), het ons bekende ONA uit Wageningen (zij zijn, ten koste van ons, door in de beker),

Maar nu eerst een weekje zonder voetbal, alleen de trainingen op de maandag en de woensdag.

Wedstrijd Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 - SKV JO17-2