Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1 wint eerste competitiewedstrijd

Elst – Vandaag was de eerste competitiewedstrijd van 2018 en omdat we nu in de voorjaarscompetitie gaan beginnen, stonden alle tellers weer op nul. Dat we in de najaarscompetitie bij vlagen best aardig hebben gevoetbald doet er helemaal niet toe. De eerste wedstrijd was in dit geval uit bij Spero JO17 2.

De wedstrijd was nog maar 5 minuten onderweg en er viel al een 0 – 2 voorsprong te noteren, zou het zo’n dag worden? Nou, daar kan ik kort over zijn, het zou inderdaad zo’n dag worden. Bij rust viel er al een 0 – 6 voorsprong te noteren.

Ook na de rust bleef Arnhemse Boys de betere ploeg en eigenlijk kwam Spero in het stuk helemaal niet voor. Zowel in de eerste als in de tweede helft waren De Boys heer en meester op het veld en het werk van onze keeper bestond voornamelijk uit het verwerken van terugspeelballen. De score liep in de tussentijd snel op, zodat er uiteindelijk een 0 – 13 eindstand genoteerd is.

Komend weekend zijn we vrij, de week erop, op zaterdag 3 maart 2018, spelen we thuis tegen Elistha, die vlak voor ons hun thuiswedstrijd tegen DTS uit Ede afwerkten. Zij kwamen nog even bij onze wedstrijd kijken en zijn dus voorbereid op hun wedstrijd tegen ons.