Arnhemse Boys Schuytgraaf partnerclub Vitesse

Arnhemse Boys Schuytgraaf partnerclub Vitesse

Arnhemse Boys Schuytgraaf partnerclub van Vitesse

Afgelopen zaterdag voor de wedstrijd Vitesse – Heerenveen heeft onze voorzitter het contract ondertekent waarin is vastgelegd dat Arnhemse Boys Schuytgraaf officieel partnerclub is van Vitesse. Vitesse heeft zich als doel gesteld om het merk Vitesse te versterken in de regio.

Als partnerclub zullen we op algemeen maatschappelijk, commercieel en sportief gebied de samenwerking met Vitesse aangaan. Op ons sportcomplex wordt een bord geplaatst waarop de samenwerking wordt benadrukt.

Natuurlijk kunnen we als partnerclub profiteren van een aantal voordelen. Zo wordt op onze website wordt een banner geplaatst waar onder voor het seizoen 2017-2018 losse tickets aangeschaft kunnen worden. 10% van de opbrengst komt ten goede van onze vereniging. Vitesse levert ook trainers voor een nog te organiseren voetbalclinic en een gastspreker voor een eveneens nog te organiseren bijeenkomst.  Twee maal per jaar kan er ook een groepsrondleiding door het Gelredome worden georganiseerd.

De komende periode zullen we samen met Vitesse verder invulling geven aan de samenwerking.

Met een sportieve groet,

Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

2 Reactie's
 • shar Peters
  Geplaatst op 03:41h, 16 mei Beantwoorden

  Wat leuk !

 • Barbara Rak
  Geplaatst op 11:11h, 13 april Beantwoorden

  Goedemorgen.
  Ik zou graag mijn zoon – Dominik Kocur – inschrijven op uw voetbalschool. Wij komen uit Polen. Mijn zoon traint al 6 jaar voetbal als middenvelder en in de aanval. Sinds september speelt hij in Top Oss. Hij is 2 weken trainen als keeper e-mailen of mijn zoon lid kan worden van de club Zo ja, wanneer kan hij beginnen, wanneer en welke uren zijn de trainingen Zoon is geboren in 2011

Geef een reactie