Arnhemse Boys Zaterdag 4 Kampioensploeg en Bekerfinalist

Arnhemse Boys Zaterdag 4 Kampioensploeg en Bekerfinalist

Zaterdag 3

Bij de senioren die op zaterdag uitkomen zijn er twee ploegen die nog meestrijden om het kampioenschap: Het tweede elftal staat er momenteel goed voor en zou volgende week de titel binnen kunnen slepen. Morgen kan ons vierde elftal dit al bewerkstelligen. In een uit-wedstrijd tegen Jonge Kracht en met nog 3 wedstrijden te spelen zijn 3 punten voldoende om de voorsprong onoverbrugbaar te maken. De voorsprong op de nummer 2, Veluwezoom, bedraagt op dit moment 7 punten. In 17 wedstrijden heeft het vierde elftal slechts 1 keer verloren en 2 keer gelijk gespeeld.

Naast het kampioenschap strijdt het vierde elftal ook nog mee voor de beker. Op zaterdag 16 mei 2015 staat de finale op het programma. Op het terrein van V.V. Dieren, Sportpark Het Nieuwland, is Advendo’57 uit Ederveen de tegenstander. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt in deze finale. Op de website van Advendo’57 is de bekerfinale ook al “hot” en er is een stukje aan geweid. Hier valt te lezen dat Theo Janssen mogelijk speler is van het vierde elftal van de Arnhemse Boys, maar dit is niet het geval. U kunt het artikel van de website hier vinden.

Het bestuur van de Arnhemse Boys wenst haar vierde elftal veel succes bij de strijd op twee fronten. Neem die prijzen mee naar Arnhem!

Geen reactie's

Geef een reactie