ArnhemseBoys F3 – Eldenia F2

ArnhemseBoys F3 – Eldenia F2

ArnhemseBoys F3 - Eldenia F2
Vandaag 14 september 2013 de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Eldenia F2. Om 9.30 hadden we afgesproken bij de Boys en konden ons omkleden in kleedkamer 3. Iedereen was er en we hadden, ondanks ons verlies in de beker vorige week tegen Eendracht F1 er weer zin.

Rond 9.50 uur liepen we naar het Kunstveld 1. Het weer zat niet mee, het regende. De scheidsrechter leverde de Boys en was Ryan. Het was voor Ryan zijn eerste wedstrijd en heeft perfect gefloten.

Strak om 10 uur begon de wedstrijd met Julius en Luuk in de wissel, Kas in het goal, Jesse/Jelle en Milan achterin en Jowendly, Arwen en Aaron voorin. De eerste 10 minuten was het een gelijk spel en werd er nog niet gescoord. Door een foutje achterin kwam Eldenia op een 1-0 voorsprong. Een paar minuten later werd het gelijkspel door een mooi doelpunt van Jowendly. Nog voor de rust werd het 2-2, eerst scoorde Eldenia nog uit een hoekshop (hier moeten we op trainen) en maakte Luuk net voor rust de 2-2.

Ook na de rust was het een gelijk spel. Eldenia scoorde 3-2 en na een corner, werd er een eigen doelpunt door Eldenia gescoord. 5 Minuten voor tijd werd het 4-3 voor Eldenia, maar we bleven er in geloven. De Boys waren volop in de aanval, Eldenia veroverde de bal en gingen met 4 man in de aanval. Onze verdediging was even zoek, maar gelukkig stond Kas er nog, wat een geweldige actie, waardoor de 3-5 werd verkomen. Iedereen schakelde er nog een tandje bij en net 1 minuut voor tijd scoorde Luuk de 4-4 uit een lastige hoek.

Het was en bleef spannend tot het einde van de wedstrijd. Eindelijk was het zover en floot Ryan af 4-4.

Jongens wat hebben we weer geweldig gespeeld, zelfs tot de laatste minuut.

Ryan bedankt en we hopen dat je nog vaak voor ons mag fluiten.

Nu 2 x trainen en dan zaterdag om 8.30 uur thuis tegen SKV/Wageningen F2!

Rene

Geen reactie's

Geef een reactie