AZ 2000/Elderveld C1 – Arnhemse Boys C2 (Beker)

AZ 2000/Elderveld C1 – Arnhemse Boys C2 (Beker)

002

Vandaag de avondwedstrijd tegen AZ 2000 C1 aan de Drielsedijk. Voor een paar spelers van ons was de tegenstander van vandaag bekend, want in de D3 was dit de grote concurent om kampioen te kunnen worden. Het was direct ook de laatste poulewedstrijd voor de beker.

Bij de start van de wedstrijd hadden we 14 spelers, we misten Raico en Jasper in verband met blessures. Kon ik over de wedstrijd van afgelopen zaterdag nog zeggen dat we goed begonnen, vandaag was dat absoluut niet aan de orde. We wisten niet goed hoe we moesten staan en wie we moesten dekken, waardoor we op het middenveld nog wel duels wisten te winnen, maar in de achterhoede verloren we teveel. AZ 2000 profiteerde hier optimaal van en zij wisten in relatief korte tijd een 2 – 0 voorsprong op het bord neer te zetten. Hierna hadden we gelukkig in de gaten hoe we moesten staan en hebben we eigenlijk niks meer weg gegeven. We kwamen vanaf dat moment ook meer aan spelen toe en wisten wat (kleine) kansjes te creeëren. Desondanks bleef de 2 – 0 op het bord staan en dit was dan ook de ruststand.

In de tweede helft gingen we verder waar we in de eerste helft gebleven waren. We creeërden kleine kansjes en zelfs een enkele grote, maar het vizier stond niet op scherp, zodat er aan de ruststand niet veel veranderde. Achterin gaven we ook eigenlijk niks weg, tot de laatste minuut. AZ 2000 wist een counter perfect uit te spelen en scoorde de 3 – 0, dit was ook de eindstand.

Hierdoor zijn we uitgeschakeld voor de beker, maar we hebben wel (na een slecht begin) een goede wedstrijd gespeeld en dat geeft vertrouwen voor de eerste wedstrijd van de competitie aanstaande zaterdag. We spelen dan uit bij ESA C8 om 12:30 uur in de middag.

002

Geen reactie's

Geef een reactie