Beker winst JO19-1 tegen ONA’53 JO19-1

Beker winst JO19-1 tegen ONA’53 JO19-1

Onze tegenstander van vandaag wist vorige week een puntje te pakken in hun eerste bekerduel tegen SKV uit Wageningen. Wij stonden dus 1 punt achter voorafgaand aan de wedstrijd van vandaag. Omdat ook ONA in rood met wit speelt, speelden wij vandaag in het blauw met wit.

De eerste helft speelden we met de wind mee en we wisten de tegenstander flink onder druk te zetten. De keeper van ONA had alle mogelijke moeite om schoten klem te pakken, maar dit werd niet afgestraft. ONA kwam er mondjesmaat uit, flink gehinderd door een stevige wind, zodat we, ondanks een groot veldoverwicht en een flink aantal kansen, met een 0-0 zijn gaan rusten.

De tweede helft zouden met wind tegen moeten spelen, dus dat zou wel eens wat lastiger kunnen gaan worden, dit bleek echter flink mee te vallen. We bleven een overwicht behouden op het veld en wisten al snel weer gevaarlijk voor het doel van ONA te komen. Doordat het wel wat gemakkelijker ging voor ONA, kregen zij ook een paar kansjes op een voorsprong. ONA kreeg in de tweede helft een hele grote kans, maar deze bal werd voor het doel langs gespeeld. Mauro wist de ban te breken, ondanks een overtreding die op hem werd gemaakt. De scheidsrechter wachtte de situatie eerst even af en vanaf de grond wist hij de winnende binnen te schuiven. De eindstand was dan ook 1-0 en daarmee hebben we 3 punten uit 2 wedstrijden.

RKSV Driel heeft ook zijn 2e wedstrijd, uit bij SKV Wageningen JO19-2 weten te winnen, dus de kans dat zij doorgaan in de beker is wel heel erg groot. Komende week mogen we in ieder geval weer thuis aantreden in onze wedstrijd tegen SKV, daarna begint voor de meeste teams de competitie. Wij hebben dan een weekje vrijaf!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie