Bellen voor de Vriendenloterij (donderdagavond 21 april)

Bellen voor de Vriendenloterij (donderdagavond 21 april)

Loterij

Arnhemse Boys Schuytgraaf organiseert samen met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij onze wens om nieuwe trainingsmaterialen aan te schaffen invullen. Trainingsmaterialen die bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan de verdere ‘professionalisering’ van onze jeugdopleiding. Jij kunt ons daarbij helpen!

Op donderdagavond 21 april tussen 19h en 21:30h kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Arnhemse Boys Schuytgraaf. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Neem je al deel aan de Vriendenloterij dan is het ook mogelijk om je lot of loten om te zetten naar Arnhemse Boys Schuytgraaf. Ook dat levert onze vereniging extra geld op voor de clubkas.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen kunnen realiseren. En de VriendenLoterij keert een extra bonus uit aan de top-7 clubs en verenigingen die in april de meeste loten heeft verkocht.

Houdt aanstaande donderdagavond dus je telefoon in de gaten!

Rick Schonis
Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

vriendenloterij-andrc3a9-van-duin

Geen reactie's

Geef een reactie