Bennekom F2 – Arnhemse Boys F1

F1

Vandaag, 27 september 2014 stond de uitwedstrijd tegen Bennekom F2 op het programma. Marco moest helaas werken en Luuk mag nog steeds niet voetballen. Het gips is er wel vanaf, maar de komende 2 weken, moet de breuk nog aansterken.

We gingen om 8.40 uur met mist weg vanuit de Arnhemse Boys en konden bij Bennekom in kleedkamer 10 onze spullen achterlaten. Inmiddels was de mist verdwenen en brak het zonnetje door. Heerlijk weer om een lekker potje te voetballen. Rond 9.15 uur liepen we naar veld 7. Op het veld werd nog een wedstrijd gespeeld, dus aan de zijkant begon de F1 de Warming-up. Jesse verzorgde ditmaal de Warming-up. Jelle ging vandaag keepen. Precies om 9.45 uur begon de wedstrijd. Diego begon als reserve, Mathijs/Bram/Milan achterin, achter de spitsen Jesse en voorin Jowenthly en Djara.

De eerste 10 minuten waren voor de Boys. Niet echt veel kansen, maar wel veel meer balbezit. In de 11de minuut kwamen we toch op achterstand. De keeper gooide uit, Bennekom veroverde de bal en schoot raak, 1-0. Na de 11de minuut vergaten we over te spelen en veel spelers gingen op de “solo”-toer. In de 14de minuut starten Jesse vanaf het middenveld en via een mooi solo, passeerde een aantal tegenstanders knalde hij de bal tegen het net, 1-1. Hierna werd het spel aan beide kanten wat minder. De verdedigers hadden weinig te doen evenals Jelle, de spitsen konden het net van de tegenpartij niet bereiken.

In de rust kwam de “peptalk”. Wat meer overspelen, alles geven wat er nog inzat en proberen te scoren. De scheidsrechter floot en de 2de helft was begonnen. Je zag dat we maar op z’n 60-70% speelde. We speelde veel te weinig over en raakte vaak de bal kwijt. Na 13 minuten in de 2de helft kwam de bal toevallig bij Diego, die via een zacht balletje het net raakte, 1-2. Nog geen 2 minuten laten schoot Jelle van een meter of 15 de bal hoog achter de keeper tegen het net. Wat een geweldige goal en kwamen hierdoor op 1-3. Je zag dat hierna Bennekom niet meer de kracht had om over de middenlijn te komen. Net voor tijd kwam de bal, via Jesse nog bij Diego terecht en die maakte de 1-4, wat tevens de eindstand werd.

We hebben niet geweldig gespeeld, maar vandaag op individuele klasse en vooral de laatste 10 minuten op kracht gewonnen.

De komende week hard trainen, zodat we a.s. zaterdag goed voorbereidt zijn tegen Eldenia F1, die gelijk met ons bovenaan staan in de competitie.