Boys D1 trotse winnaar internationaal VDZ jeugdtoernooi

Boys D1 trotse winnaar internationaal VDZ jeugdtoernooi

ArnhemseBoys D1 winnaar International Youth Tournament VDZ
Sponsored by Burger’s Zoo, dit prima georganiseerde 2-daagse evenement. Zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014. VDZ D2, DVOV D1, Rijsoord D1, Portsmouth FC D1, Corby Diamonds D1, VDZ D1 en SML D2…… Exact in die volgorde de teams die door onze boys zaterdag en zondag aan de zegekar werden gebonden. De slotwedstrijd op zondag, opnieuw tegen Portsmouth FC (Portsmouth speelt in de Engelse Championship), eindigde in de brilstand, maar door het eerdere verlies van de Engelsen op die dag en dus minder verliespunten voor rood- wit gestreept met zwarte broek, volstond deze 0-0 voor de toernooiwinst!

ArnhemseBoys D1 - FC Portsmouth D1
Daarmee bekroonde ons klasse team een uitstekend seizoen alsnog met een prijs! Een prijs die een mooi plekje verdient in de prijzenkast.

Het seizoen zit er nu dan echt op. Het was een bewogen, maar vooral ook mooi seizoen. In de competitie net tekort geschoten voor de ultieme beloning en zowel in de beker als in de strijd om de Arnhem-cup strijdend ten onder. Onze jongens wisten zich op de laatste dag van het seizoen dus nog te belonen met een mooie trofee. Vanaf deze plek wil ik graag alle spelers, ook diegenen die er niet het hele seizoen zijn bijgeweest, alle hondstrouwe supporters, onze vlaggers en vooral ook Stan, Rick en Peter bedanken voor een erg leuke tijd langs de velden !

Come on Boys!

Geen reactie's

Geef een reactie