Business Club Arnhem; bedankt voor een geweldig trainingskamp

Business Club Arnhem; bedankt voor een geweldig trainingskamp

Het trainingskamp in Spanje van ons eerste elftal is een groot succes en zit er bijna alweer op. Morgen gaan de mannen weer naar huis met een rugzak vol plezier en ervaringen.

Om zo’n herinneringswaardig trainingskamp te kunnen organiseren zijn sponsoren onontbeerlijk. Een grote dank gaat daarom uit naar de BCA, die dit mogelijk heeft gemaakt.

Als je naar de teamfoto kijkt dan vervult dat ons met trots omdat het leeuwendeel van de spelers inmiddels uit eigen kweek komt. Dat is altijd al een belangrijke ambitie geweest van onze vereniging. Het is een hechte groep spelers geworden waar we de komende jaren veel plezier van gaan beleven. Ook een prachtige stimulans voor aanstormend talent dat graag in onze hoofdmacht wil gaan voetballen. We zijn de goede weg ingeslagen.

Zonder sponsoren is het niet mogelijk om activiteiten te organiseren om (talentvolle) spelers aan onze vereniging te binden. Om aantrekkelijk te zijn is het dus belangrijk om activiteiten te blijven organiseren om spelers te behouden zonder dat we spelers gaan betalen.

De BCA is daarom erg belangrijk voor onze vereniging met name voor de doorontwikkeling van onze jeugd.

Sportsponsoring is een waardevolle manier om een bedrijf te profileren in de regio. Sport is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een groot bereik.
Voetbal biedt daarvoor een uitgelezen platform om uw naamsbekendheid te vergroten, en ook om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze vereniging en/of invulling te geven aan uw maatschappelijke doelstellingen.

Het is onze ambitie om onze vereniging verder te ontwikkelen en te laten groeien. Sponsoring vormt een belangrijk onderdeel om deze ambitie waar te maken.

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van onze jeugd, neem dan contact op met de BCA via Jan Koenders (06 435 106 13)

BCA, nogmaals bedankt!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.