BCA – Business Club Arnhem

De Business Club Arnhem heeft als belangrijke doelstelling om met sponsoring van ondernemers de Arnhemse Boys Schuytgraaf te ondersteunen. Onze voetbal club bestaat in dit jaar 100 jaar maar is qua spelers leeftijd een jonge club. Daarom besteed de BCA veel aandacht aan de versterking van de jeugd van de Arnhemse Boys.

 

Met ruim 700 leden heeft nagenoeg ieder huishouden uit de wijk Schuytgraaf direct of indirect een band met de Arnhemse Boys. Dit levert een groot (commercieel) draagvlak voor sponsoring van lokale en regionale ondernemers!

 

Sponsoring van de Arnhemse Boys door de Business Club Arnhem stelt de Arnhemse Boys in staat sportieve prestaties te leveren gebaseerd op individuele klasse en respect voor de tegenstander. Een vereniging met gevoel van saamhorigheid en met veel dadendrang en eerzucht moet u als ondernemer zeker weten te waarderen. Ook als u helemaal niet zo ́n voetballiefhebber bent. Bij Businessclub Arnhem is voetbal immers een zaak van plezier in een gezellige ambiance.

 

Als lid van de Business Club Arnhem maakt u deel uit van een uniek Arnhems platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld vele zakelijke mogelijkheden. Naast de thuiswedstrijden van Arnhemse Boys worden gedurende het voetbalseizoen aantrekkelijke businessclub activiteiten geïnitieerd zoals het bezoeken van voetbalwedstrijden en evenementen waarbij een optimaal klimaat wordt gecreëerd voor het kennismaken met nieuwe relaties, dan wel het aansterken van de huidige contacten.

 

Business Club Arnhem biedt mooie sponsor pakketten die u als ondernemer in staat stelt om een groot sportief bereik te realiseren. Vele ondernemers maken al dankbaar gebruik van de unieke ligging van ons complex aan de N837, de doorgaande weg naar de A50 en profileren hun onderneming zichtbaar! Daarnaast biedt de Business Club Arnhem de mogelijkheid aan te kunnen sluiten bij een gezellig zakelijk netwerk.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Koenders: 06-43510613, jan.Koenders@chello.nl