Club van 50 – V.V. Arnhemse Boys Schuytgraaf

Club van 50 nieuw leven ingeblazen!
Word nu lid

 

Kristy Leenders, Patricia Stevens, Robin Cornelissen en Nicky Scanlan zijn de drijvende krachten achter de Club van 50; een sponsor initiatief met als doel om op een laagdrempelige wijze geld in te zamelen. Geld dat besteedt wordt aan allerlei leuke activiteiten en materialen voor onze hele vereniging.

 

Zo gaat de Club van 50 de Pupil van de Week supporten en wordt bijvoorbeeld nagedacht over de aankleding van onze kleedkamers.
Uiteraard worden de leden op de hoogte gehouden van de bestedingen, maar mogen leden zelf ook meedenken hoe het geld het best besteed kan worden.

 

Lid voor slechts 50 euro per jaar!

 

Voor 50 euro per jaar kan jij als individu, maar bijvoorbeeld ook als team, familie of bedrijf lid worden van de Club van 50. Jouw naam komt dan op één van de borden in onze sportkantine.
De aanmeldingen lopen al goed en dan hebben we nog niet eens hard op de trom geroffeld. Inmiddels staat de teller al op twintig leden.

Denk je nu: “Ik wil ook dolgraag op dat bord prijken “, aarzel dan niet en stuur een mail naar: clubvan50@arnhemseboys.nl

 

Er wordt dan contact met jou opgenomen voor de inschrijving.