Toernooi Commissie

De toernooicommissie Arnhemse Boys Schuytgraaf houdt zich in eerste aanleg bezig met het organiseren van jeugdtoernooien. Op het moment worden door de toernooicommissie de volgende toernooien voor de jeugdspelers van de Arnhemse Boys georganiseerd en aangeboden:

  • Zaaltoernooi (uitsluitend voor F én E-pupillen Arnhemse Boys)
  • Warming-Up toernooi (D-pupillen)
  • Juniorentoernooi (C, B en A-junioren)

Toernooien:

In het weekend van 29 en 30 augustus 2015 was op sportpark De Schuytgraaf het ddstrucking Warming-Up toernooi. Dit toernooi waaraan ruim 70 pupillenteams meededen is naar volle tevredenheid verlopen.

21 mei 2016: ddstrucking juniorentoernooi (C, B en A-junioren) Inschrijving geopend!

11 september 2016: ddstrucking Warming-Up toernooi (D-pupillen)

Veldtoernooien overige voetbalverenigingen:

De toernooicommissie krijgt dagelijks uitnodigingen binnen van andere verenigingen die in het seizoen 2015 – 2016 veldtoernooien organiseren. Interesse in het deelnemen aan een toernooi van een andere vereniging? Meld je dan rechtstreeks aan bij de desbetreffende vereniging of doe dit zo nodig via de toernooicommissie Arnhemse Boys. De toernooicommissie ontvangt vervolgens graag een bericht van jouw aanmelding d.m.v. een mail aan toernooicommissie*at*arnhemseboys.nl/oudesite zodat we overzicht houden wie wanneer is aangemeld voor welk toernooi en we je tijdig kunnen informeren indien wij informatie of wijzigingen van het desbetreffende toernooi ontvangen.

Download het overzicht veldtoernooien overige voetbalverenigingen

Verenigingen die v.v. de Arnhemse Boys Schuytgraaf willen uitnodigen kunnen een mail sturen naar onderstaand mailadres. Wij zorgen er dan voor dat onze trainers / leiders worden geïnformeerd.

Filmpje zaalvoetbal toernooi januari 2015

Contact per e-mail
toernooicommissie*at*arnhemseboys.nl/oudesite
De Toernooicommissie
Mariëlle Dijkstra
Rick Klokke
André Ladestein
Stephan Menting
Laura van Wolfen
Sjoerd Spierenburg