CORONA-PROTOCOL SPORTPARK V.V. ARNHEMSE BOYS SCHUYTGRAAF

CORONA-PROTOCOL SPORTPARK V.V. ARNHEMSE BOYS SCHUYTGRAAF

Zaterdag 4 september gaan we eindelijk weer starten met de beker-/pupillenwedstrijden seizoen 2021-2022. We zijn heel blij dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen met publiek. Dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven. De huidige Covid-19 maatregelen vanuit het RIVM inclusief de basisregels en KNVB zijn leidend op ons sportpark.

Daarnaast zijn de volgende maatregelen door het bestuur vastgesteld en per 4 september 2021 van kracht:

1.     Onze sportkantine is open, Denk aan de 1.5m afstand.

2.     Het wedsstrijdsecretariaat is in de kantine aanwezig.

3.     De kleedkamers zijn dicht voor de elftallen JO8-JO12. We zien de spelers graag aangekleed naar ons sportpark komen. Douchen is helaas nog niet mogelijk. Graag na de wedstrijd de kantine bezoeken waar een kan limonade klaarstaat of het team gaat direct na afloop van de wedstrijd naar huis.

4.     JO13-JO19 elftallen kunnen gebruik maken van de kleedkamers. Kom in je wedstrijdkleding naar het sportpark, leg hier alleen je spullen, of andere attributen neer, blijf niet langer dan 10 minuten in de kleedkamer. De kleedkamers kunnen niet worden afgesloten. Na afloop kun je de kleding en je eigen attributen weer meenemen en wat gaan drinken in de kantine. Douchen en de wedstrijdbespreking voor de wedstrijd is niet toegestaan in de kleedkamer, blijf er dus niet langer dan nodig is (max. 10 minuten). We hebben als vereniging hiervoor gekozen omdat we de 1.5m afstand niet kunnen garanderen.

5.     Ons sportpark is toegankelijk voor spelers, teambegeleiding (waaronder trainers en leiders), vlaggenisten, scheidsrechters en toeschouwers.

6.     Tegenstanders worden opgevangen door het kader van onze thuisspelende teams.

We willen iedereen met klem verzoeken om op dit moment zich aan bovenstaande maatregelen te houden, evenals de RIVM- en KNVB richtlijnen.

Wensen we iedereen veel succes en voetbalplezier.

Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

Geen reactie's

Geef een reactie